Imagini tulburătoare într-un supermarket din Brazilia. Un bărbat a murit în Carrefour, dar magazinul l-a acoperit cu umbrele și l-a lăsat acolo în timp ce magazinul a rămas deschis - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Imagini tulburătoare într-un supermarket din Brazilia. Un bărbat a murit în Carrefour, dar magazinul l-a acoperit cu umbrele și l-a lăsat acolo în timp ce magazinul a rămas deschis

de N.O. Miercuri, 19 august 2020, 21:53
- a A+
Imagine
Un bărbat a murit într-un magazin Carrefour din Recife, Brazilia, dar cadavrul a fost lăsat pe podea și acoperit cu umbrele, iar în jurul său au fost create niște paravane din cutii, în timp ce magazinul a rămas deschis, provocând indignare pe rețelele de socializare, relatează Reuters.

Incidentul a avut loc pe 14 august, dar știrea a început să circule abia săptămâna aceasta, pe fondul unui val de critici pe rețelele de socializare din cauza modului în care supermarketul a hotărât să gestioneze evenimentul, respectiv să lase cadavrul pe jos în timp ce a menținut magazinul deschis clienților.Carrefour Brazilia și-a cerut scuze miercuri, spunând Reuters într-o declarație că modul în care a gestionat incidentul a fost neadecvat.

"Compania a greșit prin faptul că nu a închis imediat magazinul după ce s-a întâmplat pentru a aștepta serviciile funerare, precum și prin faptul că nu a găsit imediat calea corectă pentru a avea grijă de cadavru", a spus Carrefour Brazilia.

Potrivit Carrefour, bărbatul era un manager de vânzări care s-a simțit rău în magazin. La început, i s-a acordat primul ajutor și a fost chemată o ambulanță. După ce bărbatul a murit, Carrefour a spus că a "urmat regulile de a nu înlătura corpul din loc".

Acum filiala și-a schimbat regulile pentru a include închiderea obligatorie a magazinului, în viitor, dacă se va mai întâmpla un asemenea incident.

"Ne cerem scuze față de familie și suntem pregătiți să o sprijinim în orice mod necesar", a spus Carrefour.

Aceasta nu este prima controversă a Carrefour în Brazilia. În 2018, un gardian de la un magazin din Sao Paolo a ucis un câine maidanez după ce l-a lovit cu o bară de metal.6043 de afisariSi?! Ce-i cu asta?!
John M. [utilizator], Joi, 20 august 2020, 7:18
+1/3
Ce putea sa faca supermarketul?! Locul era de neatins pana ce politia si medicina legala ridicau restrictia.
Acelasi lucru l-am vazut la Mamaia in anii 70. Un turist suedez a murit in holul hotelului chiar la ora pranzului si cineva a pus peste el un cerceaf alb si lumea trecea pe langa el si mergea la masa ca era flamanda dupa baie in mare si plaja. Foarte greu s-au inteles cei de la punctul medical local cu medicina legala din Constanta sa-l ridice. Era vacanata si mortul le incurca dolce far niente la toti lenesii aia care stateau gratis la mare.
au procedat
nahir [utilizator], Joi, 20 august 2020, 16:18
+1/1
foarte bine.
Cum voiau puritanii să se procedeze până la sosirea poliției?
comenteaza