VIDEO Noi imagini HD arată momentul exploziei din Beirut în slow-motion - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1185joi 22 oct 2020

VIDEO Noi imagini HD arată momentul exploziei din Beirut în slow-motion

de S.J. Luni, 10 august 2020, 11:40
- a A+
Imagine
O nouă înregistrare video arată momentul șocant al exploziei care a zguduit Beirutul marțea trecută, clipul înregistrat HD 4K fiind surprins cu un iPhone SE la mai puțin de un kilometru distanță de port.


Filmarea înregistrată de către Agoston Nemeth, un psiholog în vârstă de 42 de ani din Budapesta, arată o pâclă de fum negru acoperind cerul în timp ce mai multe bubuituri puternice pot fi auzite în fundal înainte ca o ciupercă de fum și o explozie vizibilă să spargă geamurile clădirilor din apropiere și să dărâme telefonul care filmează.Imaginile surprinse de Nemeth au fost filmate de pe terasa locuinței sale situată la etajul 13 al unei clădiri de lângă spitalul St. George aflat la doar 850 de metri de locul exploziei, potrivit Newsflare.com .

Citește și:215869 de afisariRIP
imi_pasa_de_romania [utilizator], Luni, 10 august 2020, 12:38
+11/13
Cel mai tragic lucru este cand cetatenii sufera sau mai rau, mor, din cauza incompetentei statului. Acum si ei, ca orice politician care "se respecta" fac jocul de imagine cu pseudo-anchete in care vor "investiga" cine e de vina si vor "lua masuri"... ca de obicei, intotdeauna la tragedii, pentru ca e mai bine decat sa aiba proceduri puse la punct de la inceput.

Pacat de atatea suflete afectate. Am vazut inregistrari pe YT din mai multe surse (inclusiv cu o femeie, ce a nascut cu cateva momente inainte de impact ce a fost mutata foarte aproape de camera cu peretii unde impactul a afectat spitalul), fiecare mai tragica si infricosatoare ca cealalta. Nu doresc asa ceva nici celui mai mare dusman al meu :(
film incomplet in articol
realc3 [utilizator], Luni, 10 august 2020, 14:33
+5/5
prima explozie nici nu e inclusa

Filmarea completa facuta cu un iPhone de la etajul 13 de la 850 m distanta (omul a fost ranit la umar dar nu a avut nevoie de spitalizare; in schimb apartamentul lui nu mai este locuibil):

https://www.youtube.com/watch?v=F-vGkIKxGAg

Se pot auzi bubuiturile de la artificii aproape non-stop, pe la minutul 9 se intetesc bubuiturile si are loc prima explozie.... iar dupa jumate de minut vine EXPLOZIA


BONUS: video cu distanta de filmare si mai mica (circa 600 m):

https://www.youtube.com/watch?v=uuduBHY_8Eo

o stire care confirma ca acel cuplu a supravietuit:

https://edition.cnn.com/2020/08/06/world/beirut-explosion-survivors-trnd/index.html
inca 4 comentarii comenteaza