Un refugiat sirian, considerat erou în Germania după ce a salvat o femeie de viol - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 19 sep 2020

Un refugiat sirian, considerat erou în Germania după ce a salvat o femeie de viol

de S.J. Joi, 6 august 2020, 15:48
- a A+
Imagine
Un refugiat sirian a fost aclamat drept erou în Germania după ce a oprit un migrant afgan să violeze o femeie, relatează The Telegraph .


Sirianul în vârstă de 30 de ani, identificat drept Faner O de către autoritățile germane, a intervenit după ce a văzut o femeie atacată de un bărbat la primele ore ale dimineții de duminică. Acesta l-a imobilizat pe agresor cu ajutorul unui alt trecător până la sosirea poliției.

Victima, al cărui nume nu a fost făcut public, ar fi o polițistă în formare.

Faner O, care a fugit din Siria în Germania în urmă cu patru ani, a relatat pentru Bild că se îndrepta cu mașina către casă împreună cu soția și fiica sa "când am văzut o femeie pe strada Friedrich-Engels și un bărbat într-un tricou roșu fugind după ea. Apoi au dispărut în tufișuri".

Refugiatul a coborât din mașină și a mers după cei doi, găsind-o pe femeie imobilizată la pământ de către agresor.

"Avea o mână deasupra gurii ei și cu cealaltă o strangula. Ea rezista dar el era foarte puternic", a declarat Faner.

Acesta a reușit să îl imobilizeze pe bărbatul care a încercat să fugă de la locul faptei cu ajutorul unui alt trecător care a auzit sunetele unei încăierări și a sărit în ajutorul lui Faner.

Violatorul nu a fost numit, dar ar fi un migrant afgan în vârstă de 20 de ani cunoscut poliției locale în legătură cu incidente similare.

Femeia a suferit doar răni ușoare, potrivit poliției locale.

"În acel moment mă gândeam doar să o ajut pe femeie", a relatat Faner, adăugând că "dacă un asemenea lucru i s-ar întâmpla fiicei mele aș vrea să fie ajutată de cineva".


6337 de afisarisi dupa numatoare
karryne [utilizator], Joi, 6 august 2020, 16:51
+15/29
ajungem la concluzia ca mai bine cenzuram presa si ascundem stirile astea?
Sau il rugam pe om sa se abtina de-acum cand mai vrea sa faca o fapta buna, pe motiv ca ne denatureaza statisticile preferate ...
Pentru informare...
spirache [utilizator], Joi, 6 august 2020, 16:15
+10/44
Nu ca ar conta foarte mult pentru neo-marxistii multiculturalisti, dar Faner este sirian creștin. Când vom auzi de eroul Mustafa, Mahomed, Ali, Osama etc care salvează o femeie germana pe nume Herta sau Gerda de la viol tare multă armonie in lume va fi.
inca 14 comentarii comenteaza
Cookie Settings