Brigitte Bardot: Ultimele instrucțiuni pentru moartea sa - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1198sâmbătă 19 sep 2020

Brigitte Bardot: Ultimele instrucțiuni pentru moartea sa

de DG Joi, 6 august 2020, 15:14
- a A+
Imagine
Nu va exista nicio statuie, niciun cavou, cu atât mai puțin un mausoleu după modelul altor vedete cum ar fi Elvis, deși a dobândit rangul de baroană ca urmare a mariajelor sale. Totul va fi cât se poate de simplu. Acesta este "testamentul" actriței franceze Brigitte Bardot, blonda care a fost un sex simbol al anilor 1960.


Într-un interviu citat de Le Point , starul în vârstă de 85 de ani a vorbit despre perspectiva morții sale.

Brigitte Bardot a dat ultimele instrucțiuni legate de mormântul modest pe care și-l dorește: "Numele meu, data mea de naștere, data morții mele. O mică cruce din lemn. Nimic altceva. Așa cum am făcut pentru câinii, pisicile, caii și motanii mei cărora mă voi alătura".

Nu va exista niciun fel de referire la viața ei, la cariera sa de actriță sau la lupta sa pentru protecția animalelor. Și cu atât mai puțin vreun monument funerar grandios din marmură sau altceva.

"A fi înhumat nu înseamnă a fi îngropat în beton. Cuvintele își au sensul lor. Vă asigur însă că nu sunt pregătită să mor, dar atunci când se va întâmpla, îmi doresc o reîntoarcere în țărână, la esențial. Nu e nimic mai frumos", a mai spus Brigitte Bardot.


11621 de afisariEminescu a fost chiar mai modest
Sparafucile [utilizator], Joi, 6 august 2020, 17:05
+5/13
"Nu voi sicriu bogat, nu-mi trebuie flamuri
Ci-mi impletiti un pat din tinere ramuri"

Iar Mitropolitul Bartolomeu Anania al Ardealului a cerut sa fie inmormintat in PAMÎNT REAVĂN.

Morala: cu cit omul trage o brazda mai adinca in epoca sa si lasa in urma o opera mai consistenta, cu atit mai abitir se dispenseaza de onoruri postume. Care sunt, evident, DESERTACIUNI.
comenteaza
Cookie Settings