Teodorovici îl acuză pe Ciolacu că vrea să fure alegerile din partid: "Dacă acceptați ca reforma PSD să înceapă cu un jaf ... noapte bună" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874duminică 27 sep 2020

Teodorovici îl acuză pe Ciolacu că vrea să fure alegerile din partid: "Dacă acceptați ca reforma PSD să înceapă cu un jaf ... noapte bună"

de D.D. Joi, 6 august 2020, 11:02
- a A+
Imagine
​Candidat anunțat la șefia PSD, Eugen Teodorovici acuză conducerea interimară a lui Marcel Ciolacu că vrea să fraudeze alegerile din partid.


Fostul ministru al Finanțelor spune că Ciolacu, pe care îl numește "președinte pretins fondator, fără prestanță și lipsit de coloană vertebrală", a anunțat o nouă formulă de organizare a alegerilor pentru conducerea PSD, prin moțiune, dar "nu s-a grăbit (în cele 9 luni!) să adopte această modificare a Statutului partidului prin votul majorității, adică al Congresului PSD, ci doar prin decizia Comitetului Executiv Național, și aceasta luată pe fugă abia acum câteva zile, în data de 30 iulie".

Teodorovici spune, de asemenea, că numărul membrilor conducerii a fost modificat, iarăși prin încălcarea statutului.

"Mai aveți sentimentul că #opinia voastră contează și că vă simțiți cu adevărat reprezentați de un “președinte" interimar pe post de marionetă în mâna unui ventriloc politic? (...) Dacă acceptați ca reforma PSD să înceapă cu un jaf ... noapte bună❗️ Vreau să cred că sunt mult mai mulți cei care vor avea curajul să spună nu organizării unui congres nestatutar de către o “conducere" interimară ilegitimă", scrie pe Facebook fostul ministru.

Teodorovici mai precizează că-și va depune candidatura numai în condițiile prevăzute se statut.

Congresul PSD pentru alegerea noii conduceri ar urma să aibă loc pe 22 august.


4325 de afisariLuati aminte de la clanurile interlope
Martinezu [utilizator], Joi, 6 august 2020, 11:10
+22/26
Si vedeti cum transeaza aia conflictele.
Nu folositi arme albe ca interlopii.! Aveti si alte metode mult mai rafinate. De exemplu o mitraliera,.
Vedem noi cine e vinovat , dupa.
Senzational! ...
ElDiablo [utilizator], Joi, 6 august 2020, 11:26
+21/25
... Terifiant! Socant! Razboi total intre clanurile pesediste! Pe 22 august se intruneste marele stabor pentru a dezamorsa situatia.
inca 13 comentarii comenteaza
Cookie Settings