Șeful DSU, Raed Arafat, susţine că nu se teme de faptul că va fi „executat”, deşi acesta a mărturisit, miercuri, la „Marius Tucă Show” că a tot primit mesaje în acest sens. „Cine vrea, să mă execute! Nu pot să calculez mişcarea şi deciziile mele”, a spus el, relatează Mediafax.

Raed ArafatFoto: AGERPRES

Raed Arafat susţine în emisiunea „Marius Tucă Show” că a tot primit mesaje cum că va fi „executat”, însă mărturiseşte că acest lucrul nu-l va împiedica să ia deciziile pe care le consideră corecte şi să-şi facă, în continuare, treaba cu responsabilitate asumată.

„Am tot primit mesaje că o să fiu . O să stau să nu mai fac nimic pentru că voi fi executat? Eu o sa-mi fac treaba cu bună-credinţă şi cine vrea, să mă ! Eu nu pot să calculez miscarea mea şi deciziile mele. Eu nu pot sa iau deciziile mele cu teama că voi fi executat”, susţine Raed Arafat.

El a mai spus că teatrele, cinematografele şi restaurantele se numără, potrivit OMS, printre factorii de risc ai infectării cu COVID-19: ,,Acum aproximativ 4 saptămâni am pornit cu 100-120 de pacienţi la terapie intensivă şi acum avem deja 500”.

Potrivit șefului DSU, Franţa, Italia, Spania au avut o mare presiune pe sistemul lor de sănătate, dar în prezent aceste țări sunt într-o situație mai bună decât România.