Booking.com anunță disponibilizări din cauza pandemiei / Până la un sfert din angajați ar putea fi concediați - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1198sâmbătă 19 sep 2020

Booking.com anunță disponibilizări din cauza pandemiei / Până la un sfert din angajați ar putea fi concediați

de S.J. Marţi, 4 august 2020, 18:56
- a A+
Imagine
Platforma online de rezervări turistice Booking.com a anunţat, marţi, că ar putea reduce numărul angajaţilor cu 25%, în contextul efectelor crizei pandemiei, informează cotidianul francez Le Monde .


Compania, cu sediul în oraşul olandez Amsterdam, are în prezent aproximativ 17.500 de angajaţi în întreaga lume. Detaliile planului de restructurări "vor fi comunicate în următoarele săptămâni şi luni".

"Până la 25% dintre angajaţi ar putea fi afectaţi de această măsură extrem de dificilă", a precizat compania Booking.com.

"Criza Covid-19 a devastat industria călătoriilor şi continuăm să resimţim impactul printr-un număr considerabil mai mic de rezervări. Deşi am făcut tot ce am putut pentru a salva cât mai multe locuri de muncă, trebuie să restructurăm compania pentru a corespunde aşteptărilor viitoare din industria turismului", precizează Booking.com.

Înfiinţată în anul 1996, platforma online Booking.com propune aproximativ 28 de milioane de anunţuri de cazare, în întreaga lume, în 43 de limbi.

Alte platforme online de profil, precum Airbnb şi TripAdvisor, au anunţat reducerea angajaţilor cu circa 25%.


2086 de afisariDe ăștia chiar nu-mi pare rău.
Tayen [utilizator], Marţi, 4 august 2020, 19:40
+1/3
Ori e hotel, ori e gazdă la „ne-ve”.
Duca-se invartindu-se
Atoatestiutorul [utilizator], Miercuri, 5 august 2020, 16:34
+1/1
Politici autoritare si nemiloase fata de hotelieri, monopol fara susbtanta, dificil de trecut si mai ales prea mari...mult prea mari.
Amazon la fel (gata, am trecut la alte site-uri alternative...gasesc de toate, nici nu stiam ca ele exista). De cand Jeff al lor e activist BLM si anti-liberalism m-am dezis de asa ceva.
comenteaza
Cookie Settings