FOTO Cum arată Ada Nechita, una dintre cele mai frumoase handbaliste ale României, la patru ani de la retragere - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1198sâmbătă 19 sep 2020

FOTO Cum arată Ada Nechita, una dintre cele mai frumoase handbaliste ale României, la patru ani de la retragere

de Red. Life Luni, 3 august 2020, 10:25
- a A+
Imagine
​A impresionat prin evoluțiile sale atât la Oltchim Râmnicu Vâlcea, cât și la naționala de handbal a României. S-a retras devreme din sportul de performanță, iar acum la patru ani de la acel moment are deja o familie numeroasă. Adriana Nechita, 36 de ani, a bifat 318 goluri în 130 de meciuri sub tricolor.


Ada Nechita va împlini 37 de ani pe 14 noiembrie, iar în cei patru ani de la momentul în care a spus adio handbalului a ajuns să aibă o familie numeroasă. Este căsătorită cu Daniel Dan, om de afaceri din Satu Mare, și are trei copii: un băiețel de 4 ani și doi gemeni (băiat și fată) de doi ani.

A participat, printre altele, alături de România la JO de la Beijing (2008) și la cele de la Londra (2012).

A cucerit alături de prima reprezentativă bronzul la CE din 2010 și la CM din 2015. De asemenea, a fost finalistă a Ligii Campionilor în 2010 alături de Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Cum arată în prezent Ada Nechita, una dintre cele mai frumoase handbaliste ale României:

*Sursa foto: Adriana Nechita, pagina de Facebook.Nechita, împreună cu familia:La mișcare alături de Narcisa Lecușanu:

9475 de afisariUrat comentariu
Prostu' satului [utilizator], Luni, 3 august 2020, 12:07
+4/8
Obisnuiti s-o tavaliti prin noroi si pe Halep, nu? Ca e machidoanca, sau aia, sau ailalta... se gaseste intotdeauna ceva.
Copiii nu sunt blonzi, sunt sateni. Imensa majoritate a copiilor care nu sunt bruneti "de-adevaratelea" au parul mai deschis la culoare in frageda copilarie, iar pe masura ce trec anii acesta se inchide usor-usor la culoare. Lucru evident, de altfel, si daca va uitati la cei trei - cel mare are deja parul vizibil mai inchis la culoare decat cei mici.

Vorbeste invidia in comentariul dvs. O femeie frumoasa, care chiar a facut ceva in viata-i de pana acum, iar acum are o familie reusita. Sa fie sanatosi, par fericiti impreuna, sper sa ramana asa pentru multa vreme de-acum incolo, astfel incat sa aiba si haterii de ce sa-si roada unghiile.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Luni, 3 august 2020, 10:35
+3/7
inca 6 comentarii comenteaza
Cookie Settings