Cluburi și terase, amendate cu aproape 30.000 de lei în Capitală - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0757joi 06 aug 2020

Cluburi și terase, amendate cu aproape 30.000 de lei în Capitală

de Redactia Duminică, 2 august 2020, 13:58
- a A+
Imagine
​Controale ale polițiștilor și reprezentanților unor instituții au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la mai multe cluburi, baruri și terase din Capitală, fiind date amenzi în valoare totală de 27.500 lei, pentru abateri de la normele din domeniul sănătății publice.


De asemenea, alte amenzi au vizat încălcarea unor norme de prevenirea și stingerea incendiilor, transmite Mediafax.

Polițiștii de la Sectorul 4 au verificat, sâmbătă, modul în care se efectuează triajul persoanelor în trei piețe agroalimentare, fiind aplicate 12 amenzi pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID- 19.

În Sectorul 2 s-au controlat 23 de restaurante și terase, fiind date 4 amenzi.


4237 de afisariDar CFR
Ochii_pe_voi [utilizator], Duminică, 2 august 2020, 15:57
+3/5
cu trenurile acelea supra aglomerate, fara aer conditionat si cu latrine jegoase, când va fi amendat? Oamenii circula ca niste vite si se pot infecta oricând. Diversiunea cu terasele e rusinoasa, atata vreme cat principalele focare raman spitalele sau latrinele pe roti ale CFR
CFR?
NME [utilizator], Duminică, 2 august 2020, 18:00
0/0
Merg ocazional cu CFR, e adevărat, dar, cel puțin din iarnă, n-am mai găsit vagoane fără aer condiționat sau aglomerate. Și merg și cu trenuri folosite și de studenți, deci teoretic pline. Practic, nu prea. Cumperi biletul cu loc, stai pe locul tău.
În WC-uri n-am intrat, că deocamdată pot merge câteva ore fără să am nevoia de a mă „goli”.
Am mers și cu concurenții CFR, nu le dau numele dar se știu ei, care n-au aer condiționat în automotoarele din anii '70.
Așa că v-aș întreba dacă sunteți sigur că pe trenurile CFR ați întâlnit vagoane aglomerate și fără A/C, sau măcar pe ce rute...

Trenurile însă, cel puțin cele cu plecare din București, pleacă spălate și curățate. Ce se întâmplă pe drum, nu prea mai ține de operatorul feroviar, ci de „vitele” transportate. Dacă noi nu știm să ne păstrăm curățenia, de ce mai avem pretenții?
comenteaza
Cookie Settings