Bacău: Un copil de șase ani, transportat cu elicopterul la spital după ce ar fi mâncat seminţe de mătrăgună - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0172sâmbătă 16 ian 2021

Bacău: Un copil de șase ani, transportat cu elicopterul la spital după ce ar fi mâncat seminţe de mătrăgună

de C.V. Sâmbătă, 1 august 2020, 21:47
- a A+
Imagine
Un băieţel de şase ani a fost transportat la Spitalul de Copii din Iaşi, cu elicopterul. Copilul, susţine mama sa, ar fi mâncat fructe sau seminţe ce păreau a fi de mătrăgună. Băiatul este tahicardic şi somnolent, transmite Mediafax.


Băiatul de șase ani este din satul Tamaşi, judeţul Bacău şi a ajuns iniţial la Unitatea de Primiri Urgenţe din Bacău.

Medicul şef al UPU SMURD Iaşi spune că băiatul a fost transferat cu elicopterul, pentru că avea nevoie de îngrijiri la Spitalul de Pediatrie de la Iaşi.

"Copilul a ajuns la UPU la Spitalul de Pediatrie Bacău după ce ar fi mâncat de pe câmp nişte fructe sau seminţe de pe câmp ce păreau a fi de mătrăgună, conform mamei. Este somnolent, tahicardic, şi a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Sfânta Maria Iaşi", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi.

Mătrăguna este considerată plantă otrăvitoare, amintește agenția citată.


12427 de afisariDe ce cu elicopterul?
AndyXXX [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 22:06
-5/5
Cu ce era el mai special decat restul lumii care merge la spital cu salvarea sau chiar cu taxiul cand nu vine salvarea? De ce doar unii sunt privilegiati in tara asta pe banii nostri?
comenteaza