PNL și USR-PLUS au semnat protocolul alianței dreptei pentru București. Candidat-surpriză la sectorul 3 / PMP scos din joc - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020
Articol actualizat

PNL și USR-PLUS au semnat protocolul alianței dreptei pentru București. Candidat-surpriză la sectorul 3 / PMP scos din joc

de Clarice Dinu Sâmbătă, 1 august 2020, 8:44
- a A+
Imagine
PNL și USR-PLUS au semnat, la finalul unor negocieri care au durat până la 3 dimineața, protocolul pentru alianța dreptei în București. Potrivit surselor HotNews.ro, primăriile vor fi împărțite 3 la 3, viceprimarii sunt si ei de la fiecare formațiune, iar listele de consilieri locali și generali vor fi separate. Liberalii au venit cu o propunere-surpriză pentru primăria sectorului 3. Este vorba de Adrian Moraru, consilierul ministrului Muncii și șefa PNL București, Violeta Alexandru.


15.04:
Conducerea PNL a validat, sâmbătă, colaborarea cu USR PLUS şi candidaţii pentru Primăriile sectoarelor Capitalei şi a decis susţinerea lui Nicuşor Dan la Primăria generală .
---------
PMP este scos din jocul dreptei pentru locale. Un anunț oficial va fi făcut de liderii PNL și USR-PLUS, Ludovic Orban și Dan Barna, la ora 17, într-o conferință de presă la care va fi prezent și candidatul comun pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

USR-PLUS intră în cursa localelor cu candidați la sectoarele 1, 2 și 4, respectiv Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Simona Spătaru. PNL atacă sectoarele 3, 5 și 6, avându-i drept candidați pe Ciprian Ciucu, la 6, și Cristian Băcanu la 5 și Adrian Moraru la 3.

Viceprimar din partea USR-PLUS la Capitală va fi Vlad Voiculescu.

Conducerile PNL și USR-PLUS se vor întâlni sâmbătă dimineață pentru validarea candidaturilor la alegerile locale.
23739 de afisari:)
Xorciser [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 9:35
+23/41
USR- Plus a obtinut maximul pe care il putea obtine in aceste negocieri. In special la PMB, cu Nicusor Dan candidat la primar si Vlad Voiculescu vice-primar, ar fi o echipa USR-Plus (chiar daca Nicusor Dan nu e oficial membru si e sustinut de PNL).

Sunt si eu curios cum vor conduce orasul, ce se va schimba.

Sper sa isi fi facut corect calculele cu PMP. E o decizie corecta sa ii ignore (datorita naturii duale a PMP, cand cu PNL/USR cand cu PSD), iar TB este exponentul unor interese imobiliare imense in Bucuresti.

La primariile de sector, daca PNL/USR-Plus obtin 4 primarii este maximul posibil. Clotilde Armand si Ciprian Ciucu sunt deja castigatori, probabil ca la sect 2 Radu Mihaiu si surpriza ar fi la sectorul 5 cu Cristian Bacanu.

Vad ca nu se acorda prea mare importanta CGMB, este si acesta important dar banuiesc ca fiecare partid/alianta va merge cu listele proprii si ulterior PNL si USR-Plus vor fi aliati in consiliu.
Da, USR si-a impus toate conditiile
Maspp [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 10:22
+17/23
I-a scos din cursa pe mafiotii PNL de la 3 si 5, au eliminat PMP, au obtinut cel mai important sector si in final au dat si primarul general ca doar nu o fi Nicusor penelist.
inca 62 de comentarii comenteaza