Programul IMM Leasing a fost discutat de Guvern în primă lectură - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0751joi 06 aug 2020

Programul IMM Leasing a fost discutat de Guvern în primă lectură

de C.P. Joi, 9 iulie 2020, 21:39
- a A+
Imagine
Guvernul a discutat joi în primă lectură programul IMM Leasing, a anunţat Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă. Acesta este un program care face parte din Planul naţional de investiţii şi relansare economic și prevede finanțarea achizițiilor de utilaje prin societăţilor financiare nonbancare.


Avansul pentru o astfel de finanţare pentru IMM-uri este zero, valoarea maximă a finanţării este de 5 milioane de lei pe beneficiar şi sunt garantate achiziţiile de echipamente IT şi utilaje, a precizat șeful cancelariei prim-ministrului.

"Au fost dezbătute în primă lectură şi adoptate în vederea primirii avizului Consiliului Legislativ, pentru şedinţa următoare urmând a fi adoptate în forma finală alte ordonanţe de urgenţă în zona economică. Un proiect de ordonanţă de urgenţă priveşte programul IMM Leasing, este un program pe care Guvernul l-a anunţat anterior, face parte din Planul naţional de investiţii şi relansare economică şi în cadrul acestui program IMM-urile pot apela la soluţia finanţării achiziţiilor de echipamente şi utilaje prin intermediul societăţilor financiare nonbancare", a spus Dancă.


2445 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings