Rapperul Kanye West își anunță programul de candidat la alegerile prezidențiale SUA: Anti-avort și anti-vaccin / Ce funcție îi promite lui Musk - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0757joi 06 aug 2020

Rapperul Kanye West își anunță programul de candidat la alegerile prezidențiale SUA: Anti-avort și anti-vaccin / Ce funcție îi promite lui Musk

de N.O. Joi, 9 iulie 2020, 0:44
- a A+
Imagine
Kanye West a oferit mai multe detalii cu privire la programul de candidat la alegerile prezidențiale SUA în noiembrie. Declarându-se împotriva avortului, sceptic cu privire la un vaccin împotriva Covid-19, rapperul dezvăluie că intenționează să pună capăt brutalității poliției și să reîntoarcă în școli "teama și iubirea de Dumnezeu", relatează The Guardian.Într-un interviu pentru Forbes, el a anunțat că va candida cu un banner a unei petreceri aniversare, "pentru că atunci când câștigăm este ziua de naștere a fiecăruia". Sloganul campaniei sale va fi o versiune mai săracă sau mai simplă decât versiunea fostului președinte Barack Obama "Da, putem", respectiv cu mesajul "Da".

Consilierii campaniei lui West sunt soția sa, starul TV Kim Kardashian-West, și fondatorul Tesla, Elon Musk. Vorbind despre Musk, West a spus că "îl propun să fie șeful programului spațial".

West și-a exprimat în trecut sprijinul pentru Trump și a purtat șapca emblematică cu mesajul "Make America Great Again", când l-a întâlnit pe președinte în Biroul Oval.

În ceea ce privește dezvoltarea unui vaccin împotriva Covid-19, el a spus "atât de mulți dintre copiii noștri sunt vaccinați și paralizați... Așa că atunci când ei spun că modul în care vom scăpa de Covid este cu un vaccin, sunt extrem de prudent. (...) Vor să pună un cip în noi, vor să ne facă tot felul de lucruri".

El a mai spus că intenționează să pună capăt brutalității poliției, dar a adăugat că "polițiștii sunt tot oameni". El a mai spus că se opune pedepsei cu moartea și este "pro-viață pentru că urmez cuvântul Bibliei".9662 de afisarihopaaaa
Adry@n [utilizator], Joi, 9 iulie 2020, 1:14
+17/31
A venit circul in sat.
Pai cum sa nu te unga pe suflet cand il vezi pe asta si pe Trump :))))
Doamne mai lispeste ala din filmul Tiger King, doctor Oz, alex jones si ar mai fi "preotul" cu privire de drac care scuipa covid si ii zicea sa dispara :))
mai sunt panarame in tara aia, hohohoo si inca cati.
La fel ca virusul...
anton_carpati [utilizator], Joi, 9 iulie 2020, 2:51
+13/17
Kanye e în mare parte neînțeles.
inca 12 comentarii comenteaza
Cookie Settings