Trump laudă "forța" legăturilor SUA-Mexic / "Relațiile noastre nu au fost niciodată mai bune" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0757joi 06 aug 2020

Trump laudă "forța" legăturilor SUA-Mexic / "Relațiile noastre nu au fost niciodată mai bune"

de I.B. Joi, 9 iulie 2020, 0:24
- a A+
Imagine
Președintele american Donald Trump a lăudat miercuri "forța" legăturilor dintre Statele Unite și Mexic, salutându-și omologul mexican Andres Manuel Lopez Obrador, la Casa Albă, în cadrul primei întâlniri dintre cei doi lideri, potrivit AFP.


"Relația dintre Statele Unite și Mexic nu a fost niciodată la fel de bună ca în prezent", a declarat reporterilor miliardarul republican, care a fost ales în 2016 cu promisiunea de a construi un zid la granița cu Mexicul pentru a stopa migrația ilegală.

În timpul campaniei sale, el a numit imigranții latini "băieți murdari" și a acuzat guvernul mexican că a trimis ucigași și violatori în Statele Unite.

"Fiecare dintre noi a fost ales după promisiunea de a lupta împotriva corupției, de a restabili puterea poporului și de a favoriza interesele țării noastre", a spus Andres Manuel Lopez Obrador, ales șeful țării sale în 2018. "Eu o fac și tu o faci", a adăugat el.

La rândul său, președintele mexican a adoptat un ton deosebit de conciliant față de Trump. "Vreau să vă mulțumesc pentru înțelegerea dvs.", a spus el, spunând că nu există niciun motiv pentru ca "relațiile politice foarte bune" dintre cele două țări să se deterioreze.


1514 afisariPana la urma ti-au platit
John M. [utilizator], Joi, 9 iulie 2020, 7:11
+8/12
mexicanii gardul neterminat ?!
Da
bestol [utilizator], Joi, 9 iulie 2020, 8:55
+6/10
La fel cum a platit China taxele pe importuri :)
comenteaza
Cookie Settings