Firea: Nu mai candidez dacă Ponta sau Negoiță sunt peste mine în sondaje - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0751joi 06 aug 2020

Firea: Nu mai candidez dacă Ponta sau Negoiță sunt peste mine în sondaje

de I.B. Marţi, 7 iulie 2020, 21:51
- a A+
Imagine
Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat, marți seara, că nu mai candidează pentru al doilea mandat dacă cei care ar putea-o concura pe partea de centru-stânga, respectiv Robert Negoiță sau Victor Ponta, s-ar situa peste ea în sondaje, potrivit Mediafax.

"Anunț în această seară că eu nu mai candidez, mă retrag, cu condiția ca cei care se află pe centru stânga sau pe stânga, să fie mai sus cu o poziție în sondajele electorale", a declarat, marți seara, la Antena 3, Gabriela Firea.


Aceasta spune că nu se va ține de scaun.

"Nu mă țin de scaun, nu m-am născut primar. Mi-am încheiat onorant un mandat de senator și am acoperit un mandat de primar general zic eu cu omoare. Dacă PSD sau alianță formată din partide ce centru sau centru stânga, eu nu mă țin de scaun, îmi văd de viața mea, pentru că viața nu se termină cu funcția de primar al Capitalei (...) Nu este niciun fel de amenințare, șantaj politic și nici nu vreau să se speculeze că Gabriela Firea este supărată pe PSD. Eu sunt om de echipă. Dacă echipa noastră găsește un candidat mai bun, îi strâng mâna, îi fac și campanie și îi și spun tot ce are nevoie", a mai spus Firea.


6574 de afisari////
GemstonePig [utilizator], Marţi, 7 iulie 2020, 22:05
+26/32
Trebuie sa te rogi sa implori divinitatea dar nu asa cum o faci deobicei ca o fatarnica si ipocrita sa iasa Ponta sau Negoita primar general pentru ca daca iese Nicusor Dan camioane de acte vor pleca la DNA in prima saptamana. Si te vor da in primire toti directorii care vor dosri sa semneze acorduri de recunoastere a vinovatiei ca sa-ssi reduca pedeapsa. Poti ajunge si la peste 10 ani de inchisoare. Dar har Domnului ai talent de scriitoare deci aici te-ai scos cu niste zile reducere
Oricum e cistigatoare...
Sparafucile [utilizator], Marţi, 7 iulie 2020, 22:10
+24/34
A competitiei " Cel mai prost primar al Capitalei de la Burebista incoace" .
inca 13 comentarii comenteaza
Cookie Settings