VIDEO Orban, un nou atac la CCR: S-a comportat ca o filială a PSD / Ședință de guvern pentru carantină și izolare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0757joi 06 aug 2020

VIDEO Orban, un nou atac la CCR: S-a comportat ca o filială a PSD / Ședință de guvern pentru carantină și izolare

de Clarice Dinu Luni, 6 iulie 2020, 12:30
- a A+
Imagine
​​Pe masă cu proiectul de lege privind carantina și izolarea, necesar după decizia Curții Constituționale, premierul Ludovic Orban a lansat un nou atac la CCR, susținând că aceasta este "o filială a PSD""De la începutul epidemiei orice demers al Guvernului a fost boicotat, îngreunat și în multe momente sabotat de atitudinea unor lideri politici și a unor instituții publice care s-au comportat ca niște filiale ale PSD. La fiecare lovitură noi am avut soluții și acum venim cu soluții. În urma unei decizii a CCR toate amenzile date cu instituțiile cu drept de control au fost anulate, printr-o decizie a CCR ca filială a PSD", a spus Orban la începutul ședinței de guvern.

Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Guvernului este un singur punct, proiectul de lege privind carantina și izolarea.

"Suntem în fata unei noi situații fără precedent create în urma unei decizii a CCR. CCR a decis că nu exista baza legală pentru ca cetățenii diagnosticați să fie tratați în spital și că orice pacient poate pleca din spital. De asemenea, CCR ne-a lăsat fără instrumente privind izolarea și carantinarea", a spus Orban.

După adoptarea în Guvern, proiectul de lege va fi transmis Parlamentului pentru dezbatere și votare.


4734 de afisariPai asta si este CCR !
Idealistu [utilizator], Luni, 6 iulie 2020, 12:52
+17/27
O majoritate de politruci adusi de psd, alde si udmr cu scopul clar de ai sustine in toate demersurile de a transforma tara intr-o feuda.
CCR chiar e sub controlul PSD cu fosti membri
Boham [utilizator], Luni, 6 iulie 2020, 12:47
+16/30
CCR are ca lider suprem un fost membru al PSD

CCR nu mai e o institutie independenta, nu are cum
inca 37 de comentarii comenteaza
Cookie Settings