Patronii din IT: Pentru finanțarea inovației NU trebuie vizat un anumit segment de vârstă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0751joi 06 aug 2020

Patronii din IT: Pentru finanțarea inovației NU trebuie vizat un anumit segment de vârstă

de RA Luni, 6 iulie 2020, 11:07
- a A+
Imagine
Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii IT anunţă câteva măsuri de evitat în Planul Național de Investiții și Relansare Economică propus de Guvernul României şi atrage atenția asupra percepției greșite, deși populare, conform căreia inovația este cel mai bine sprijinită finanțând antreprenoriatul în rândul studențilo
Citeşte continuarea pe StartupCafe.ro
1418 afisariCe nu vor să știe politicienii
BEDE [utilizator], Luni, 6 iulie 2020, 12:06
+1/1
În IT nu este ca la săpatul șanțurilor: nu merge că dacă unul sapă 10m de șanț într-o zi, atunci 10 sapă 100m de șanț într-o zi. Se pune problema ca să fie echipe de specialiști pe diferite tehnologii care să-și coordoneze eforturile. Altfel, dacă sunt 30 de începători încurcă lucrurile, pe când 3 oameni cu experiență rezolvă problema.
Dar, deh... Ce să te aștepți de la politicieni? Ei vor să se laude că au creat N locuri de muncă, nu să aibă sisteme informatice pe care să te poț baza și din punct de vedere al performanței și din punct de vedere al coerenței datelor (adică să nu fie că niște date introduse de unii se bat cap în cap cu date introduse de alții cu privire la același lucru, nici să nu meargă câte unul cu un memory stick sau DVD cu date de la o instituție de stat la alta ca să se importe datele dintr-un sistem într-altul, oferint și posibilitatea scurgerii de data la alte organizații).
DA
..13 [utilizator], Luni, 6 iulie 2020, 13:08
+1/1
este adevarat - unii sunt extrem de creatori pana la moarte altii si la 20 de ani nu stiu sa isi inoade sireturile la pantofi asa ca ce sa mai vorbim de inovatie in IT.

Limitarile niciodata nu au adus lucruri benefice.
comenteaza
Cookie Settings