Președintele polonez vrea interzicerea prin Constituție a adopțiilor de către cuplurile homosexuale - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0757joi 06 aug 2020

Președintele polonez vrea interzicerea prin Constituție a adopțiilor de către cuplurile homosexuale

de N.O. Sâmbătă, 4 iulie 2020, 22:31
- a A+
Imagine
Președintele polonez, Andrzej Duda, care candidează pentru un nou mandat, a afirmat sâmbătă că vrea să interzică prin Constituție adopțiile de către cuplurile homosexuale, relatează AFP.


"În Constituția poloneză, ar trebui să scrie explicit că interzice tuturor persoanelor care sunt într-o relație homosexuală să adopte", a spus el într-un miting electoral din orașul Szczawno-Zdrój.

Duda, membru al Partidului Lege și Dreptate (PiS - conservator și naționalist), a anunțat că va semna luni un proiect prezidențial de modificare a Constituției și pe care îl va prezenta Parlamentului.

Preşedintele în exerciţiu al Poloniei, Andrzej Duda, a câştigat cu 43,5% primul tur al alegerilor prezidenţiale, conform rezultatelor oficiale finale făcute publice marţi de Comisia Electorală. În turul al doilea, care va avea loc la 12 iulie, Duda se va confrunta cu primarul liberal al Varşoviei, Rafal Trzaskowski, care a obţinut 30,5% din voturi.


4599 de afisariAceasta duda s-a stricat la cap
ontario [utilizator], Sâmbătă, 4 iulie 2020, 22:38
+6/62
se crede in Evul Mediu. Din fericire scapa Polonia de el in curand.
inca unul care nu mai are alte probleme de rezolva
cristi_an [utilizator], Sâmbătă, 4 iulie 2020, 22:54
+4/48
vorbim de copii aia lasati de izbeliste de catolicii frumosi... copii pe care statul oricum nu da doi bani... dar sunt buni doar ca retorica cand nu mai stiu niste politicieni ratati cum sa mai stranga capital de vot.
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings