Compania Softrans va permite de luni rezervarea tuturor locurilor din tren, nu doar pentru jumătate cum a fost în ultimele luni - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0976vineri 07 aug 2020

Compania Softrans va permite de luni rezervarea tuturor locurilor din tren, nu doar pentru jumătate cum a fost în ultimele luni

de Vlad Barza Vineri, 3 iulie 2020, 17:17
- a A+
Imagine
​Începând de luni 6 iulie, operatorul Softrans SRL va permite rezervarea pentru toate locurile din tren, până acum putând fi rezervate doar locurile pare, din cauza Covid-19. Capacitatea de transport era redusa la jumătate și doar 92 de locuri puteau fi rezervate la fiecare tren, scrie Romania Feroviară .


În continuare regulile de bun simț rămân valabile, covorașele cu dezinfectant în dreptul ușilor, dozatoarele cu dezinfectant la fel, purtarea măștii este obligatorie în tren pe toată durata călătoriei, accesul se realizează pe la ușile 1-3 și coborârea pe la ușile 2-4.

Compania nu mai acceptă călători fără rezervare, în consecință călătoriile în picioare nu mai sunt permise după ce se ocupă toate locurile din tren.

Softrans are două perechi de trenuri pe zi: Craiova - București Nord Brașov (și retur) și Constanța - București Nord - Craiova (și retur).


2270 de afisariok
jeanvaljeanro [utilizator], Vineri, 3 iulie 2020, 18:01
+5/5
adica in aprilie cand era relativ ok totul era blocat si acum, cand sunt zilnic 400 de cazuri, totul e din ce in ce mai nerestrictionat :)) bravo, fratilor, asta da logica!
Din nou capitaliștii...
Nyk1 [utilizator], Vineri, 3 iulie 2020, 18:35
0/0
...pun profiturile deasupra sănătății oamenilor!
comenteaza
Cookie Settings