VIDEO Cum și-au luat cehii adio de la epidemia de coronavirus - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

VIDEO Cum și-au luat cehii adio de la epidemia de coronavirus

de N.O. Miercuri, 1 iulie 2020, 0:25
- a A+
Imagine
Așezați la o masă lungă de 500 de metri, acoperită cu o față de masă albă, cetățenii capitalei Republicii Cehe, Praga, s-au strâns marți pe Podul Carol pentru a-și lua rămas bun epidemiei cu noul coronavirus, relatează Reuters.

În ajunul zilei în care autoritățile urmau să relaxeze și mai mult restricțiile impuse în martie pentru a opri răspândirea coronavirusului, oamenii au umplut podul, o emblemă a capitalei, care este situat pe râul Vltava.

"Podul este o metaforă bună, oameni diferiți se pot aduna", a spus Ondrej Kobza, care a organizat evenimentul. Evenimentul "este un fel de celebrare, pentru a arăta că nu ne e teamă, că ieșim și că nu vom fi blocați în cale", a spus, notând că cina a fost posibilă pentru că acum nu prea sunt turiști.

Oaspeții au fost invitați să împartă între ei mâncărurile și băuturile aduse de ei.

Cehia a fost printre primele state care au implementat restricții la mijlocul lui martie. Până 30 iunie, țara cu 10,7 milioane de locuitori a întregistrat 11.895 de cazuri și 395 de decese.

5895 de afisariCehia a avut
Biggus Dickus [utilizator], Miercuri, 1 iulie 2020, 8:33
+4/4
In ultimele zile o crestere neta a imbolnavirilor. Inclusiv 305 cazuri pe zi (acum 2 zile) iar de la 2300 cazuri active acum o luna am ajuns la 3800 azi. Cele trei mari focare sunt: Praga (de asteptat), Karvina (in comunitatea miniera) si Liberec.

Asadar da, adio dar raman cu tine!

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/jedina-relevantni-mapa-aktivni-nemocni-koronavirem-40325562

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/czech-republic/
Inteligenti ca si indienii cu faclii
newIook [utilizator], Miercuri, 1 iulie 2020, 8:41
+2/4
Indienii au pus coronavirusul pe fuga cu incantatii si faclii.
Cehii cu o mare masa alba. Impresionat pana la lacrimi, virusul a baut pe fuga doua pahare de tuica, le-a facut cu mana si a disparut in spatiu, acolo de unde a venit.
Lasand gluma la o parte, am cunoscut si lucrat cu cehi, inteleg perfect ce se intampla acolo si de unde vine proverbul ala cu prostul care nu-i fudul cu orase construite de germani.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings