Și Ozana Barabancea a fost diagnosticată cu Covid-19. Ea a intrat în contact cu Marcel Pavel - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020

Și Ozana Barabancea a fost diagnosticată cu Covid-19. Ea a intrat în contact cu Marcel Pavel

de V.M. Joi, 18 iunie 2020, 19:57
- a A+
Imagine
Cântăreața Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și internată la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Barabancea, vedetă a unui show de divertisment la Antena 1, a intrat în contact cu cântărețul Marcel Pavel, participant la aceeași emisiune.


Potrivit Gândul.ro , care citează surse medicale, Ozana Barabancea a fost internată în spital joi la prânz, după ce testul la SARS-CoV-2 a ieşit pozitiv, şi se află într-o rezervă a Secţiei pentru copii a Spitalului Matei Balş, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienţilor adulţi.

Barabancea este membră a juriului în show-ul de divertisment "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. În urmă cu doar câteva zile, cântărețul Marcel Pavel - și el diagnosticat recent cu Covid-19 - s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii "Te cunosc de undeva", acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea.

De altfel, potrivit Libertatea , la filmările pentru acea emisiune Marcel Pavel a intrat în contact cu mai multe nume cunoscute din showbiz, precum Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Cosmin Seleși sau Monica Anghel.

Toți angajaţii show-ului de televiziune vor fi testaţi pentru coronavirus, au spus surse din cadrul postului tv pentru Gândul.ro.

Cântărețul Marcel Pavel (60 de ani) a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București după ce a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus
, au declarat surse medicale pentru HotNews.ro. Reprezentanții spitalului au precizat că nu pot oferi mai multe amănunte despre starea de sănătate a artistului.


19056 de afisariA intrat in contact?
Sparafucile [utilizator], Joi, 18 iunie 2020, 21:02
+7/13
Cum adica? Nu cumva...
Poftim?
PureWhite [utilizator], Joi, 18 iunie 2020, 22:14
+6/10
ARTISTA ? serios ?
inca 4 comentarii comenteaza