Robbie Williams este cunoscut drept un personaj excentric, cântărețul reușind de multe ori să atragă atenția pe rețelele sociale, și nu numai, cu modul său unic de a se comporta. Recent, artistul britanic a mărturisit ultima ispravă, una la care o are drept complice și pe soția sa, Ayda Field.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astfel, Robbie a precizat că are o plăcere aparte în a face pipi în piscinele altor celebrități cu care petrece timpul împreună. Cântărețul s-a asemănat din acest punct de vedere cu un câine, el spunând că astfel "își marchează teritoriul".

Nu este singur în această plăcere vinovată, soția Ayda Field aflându-se de aceeași parte a baricadei. Mai mult, cei doi au recunoscut că le place uneori să se urineze chiar și atunci când se află la duș.

"Nu fac adesea pipi în duș, dar s-a întâmplat. Îmi place însă să urinez în piscinele altora, mă duc la ei acasă cu această idee în minte. Practic, mi-am marcat teritoriul, iar piscina aceea devine a mea", a spus Robbie Williams.

Mărturisirea lui Robbie i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fanii săi, aceștia declarându-și dezaprobarea în comentariile de pe rețelele sociale.

Pasăre de noapte

Un alt aspect pe care artistul l-a adus în discuție este programul său de somn. Robbie a precizat că se simte precum o "bufniță de noapte": se culcă undeva în jurul orei 6 dimineața, iar prima masă a zilei o servește spre ora 17:00.

"Nu îmi doresc un asemenea program, dar cel mai productiv sunt de la 1 până la 5 dimineața", a completat Robbie Williams.

Născut pe 13 februarie 1974 (46 de ani), Robbie Williams este un cântăreț și compozitor englez. A vândut de-a lungul carierei peste 55 de milioane de discuri cu albumele sale. A fost introdus în "UK Music Hall of Fame" în 2004, fiind votat cel mai bun artist al anilor '90. Și-a început cariera muzicală alături de trupa Take That (1990-1995).

Are patru copii împreună cu Ayda: Theodora (7 ani), Charlton (5), Colette (19 luni) și Beau (patru luni).

Robbie, alături de soția Ayda:

Robbie Williams și plăcerile vieții: