Relația lui Trump cu armata, la cel mai scăzut nivel de la preluarea mandatului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

Relația lui Trump cu armata, la cel mai scăzut nivel de la preluarea mandatului

de I.B. Vineri, 5 iunie 2020, 19:49
- a A+
Imagine
Relația lui Donald Trump cu armata SUA a fost cea mai proastă de la preluarea mandatului, deoarece ministrul Apărării, Mark Esper, și respectați foști lideri militari, inclusiv Jim Mattis, s-au declarat dezamăgiți de reacția președintelui la protestele anti-rasism din țară.


"Nu sunt în favoarea declarării unei stări de insurecție", a spus Mark Esper, referindu-se la singurul decret care ar permite în mod legal președintelui să scoata Garda Națională pe stradă.

Fostul General de Pușcași Marini John Allen afirmă că amenințările președintelui Donald Trump de a folosi armata Statelor Unite împotriva protestatarilor "ar putea fi semnalul începutului sfârșitului pentru experimentul american", relatează Yahoo News .

"Această alunecare în iliberalism poate foarte bine să fi început la 1 iunie, 2020", a scris John Allen într-un eseu dur publicat online de Foreign Policy .

"Țineți minte data", notează Allen, fost comandant al trupelor SUA din Afganistan și al Forței Internaționale de Asistență pentru Securitate din cadrul NATO.

Articolul lui John Allen în Foreign Policy a apărut la puțin timp după ce un alt fost general de top și primul secretar al Apărării numit în cabinetul Trump, Jim Mattis, l-a acuzat pe Donald Trump că "divizează" America :

"În timpul vieţii mele, Donald Trump este primul preşedinte care nu încearcă să îi unească pe americani, care nici măcar nu se face că încearcă", a afirmat fostul secretar al Pentagonului într-o declaraţie publicată online de revista The Atlantic.

"În loc de asta, el încearcă să ne divizeze", a adăugat Jim Mattis.


3087 de afisariIata de ce l-a sprijinit Rusia pe Trump
kendf [utilizator], Vineri, 5 iunie 2020, 20:56
+14/30
maurul isi face datoria, scindeaza societatea americana. Oricum cei care i se opun vor fi demisi si declarati nevertrumperi, sorosisti, marxisti, agenti deep state
yep
John_Re [utilizator], Sâmbătă, 6 iunie 2020, 0:08
+7/13
Brexitul si alegerea lui Trump au fost de departe cele mai mari reusite ale serviciilor secrete ruse.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings