Proteste în SUA : Trump, dat în judecată de organizații pentru drepturile civile - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

Proteste în SUA : Trump, dat în judecată de organizații pentru drepturile civile

de DG Vineri, 5 iunie 2020, 10:26
- a A+
Imagine
American Civil Liberties Union și alte organizații pentru drepturile civile au anunțat că îl dau în judecată pe președintele Donald Trump, pe procurorul general William Barr și alți oficiali federali din cauza asaltului asupra demonstranților pașnici din apropierea Casei Albe, transmite Guardian.


În urmă cu câteva zile, forțele de ordine au aruncat cu gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc dispersând mulțimea pașnică, pentru a-i face loc lui Trump să se deplaseze, pe jos, la Biserica Președinților unde a făcut o sesiune foto, pozând cu Biblia în mână.

Potrivit unui comunicat de presă al organizațiilor privind drepturile civile, Trump este acuzat de "violarea drepturilor constituționale și angajarea în teorii conspirative cu scopul de a încălca aceste drepturi".

Preşedintele Trump a distribuit, joi seară, pe Twitter, o scrisoare semnată de fostul său avocat în care protestatarii paşnici care au fost dispersaţi cu forţa din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe sunt numiţi "terorişti".

"Protestatarii falşi de lângă Lafayette nu au fost paşnici şi nu sunt reali. Sunt terorişti care folosesc studenţi plini de ură pentru a arde şi distruge. Au abuzat şi nu au arătat respect faţă de poliţiştii care pregăteau zona pentru impunerea restricţiilor începând cu ora 19.00", continuă avocatul.


1891 de afisarivoi ce cititi?
paniri [utilizator], Vineri, 5 iunie 2020, 12:10
+19/23
mi-e greu sa cred ca articolul de mai sus pt ca Trump nu e acuzat de "angajare in teorii conspirationiste" ci de "violarea drepturilor constituționale și angajarea în teorii conspirative cu scopul de a încălca aceste drepturi". elementul esential este incalcarea drepturilor stabilite prin constitutia americana, nu partea cu teoriile conspirationiste.
simbolistica
paniri [utilizator], Vineri, 5 iunie 2020, 12:06
+18/26
Plimbarea a avut menirea de a mai acoperi rusinea lui bunker boy care s-a ascuns bine de protestatari dupa ce el singur i-a "invitat" spunand ca vor fi intampinati la casa alba de "caini rai" . Nu a avut nicio treaba plimbarea aia cu valorile, asa cum Trump nu are nicio treaba cu biblia sau credinta.
inca 27 de comentarii comenteaza
Cookie Settings