VIDEO Proteste în SUA: Donald Trump pierde procente serioase în rândul catolicilor albi / Guvernatorul New York-ului cere demiterea polițiștilor care au trântit la pământ un bărbat alb de 75 de ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020
Articol actualizat

VIDEO Proteste în SUA: Donald Trump pierde procente serioase în rândul catolicilor albi / Guvernatorul New York-ului cere demiterea polițiștilor care au trântit la pământ un bărbat alb de 75 de ani

de DG Vineri, 5 iunie 2020, 8:57
- a A+
Imagine
Doi polițiști din Buffalo, New York, au fost suspendați după ce un video în care apar trântind la pământ un bărbat alb de 75 de ani a apărut pe rețelele sociale. Incidentul a avut loc în cadrul protestelor declanșate de moartea lui George Floyd, transmite Reuters.

LIVETEXT cele mai importante informații legate de protestele din SUA:


21.35: Primarul Washingtonului redenumește strada din apropierea Casei Albe "Black Lives Matter Plaza"

20.40: Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, i-a spus șefului poliției din Buffalo că ar trebui să îi demită pe ei doi ofițeri care l-au trântit la pământ pe bărbatul alb în vârstă de 75 de ani, relatează Reuters. Aceștia au fost deja suspendați.19.15 : O nouă declarație controversată a lui Trump: Scăderea șomajului marchează "o zi măreață" pentru George Floyd

19.00 Fostul General de Marină John Allen afirmă că amenințările președintelui Donald Trump de a folosi armata Statelor Unite împotriva protestatarilor "ar putea fi semnalul începutului sfârșitului pentru experimentul american".

John Allen a fost comandantul trupelor SUA din Afganistan și comandant al Forței Internaționale de Asistență pentru Securitate din cadrul NATO.

Potrivit acestuia, discursul președintelui Trump în care acesta s-a declarat ca fiind președintele "legii și ordinii", folosirea gazelor lacrimogene asupra protestatarilor din apropierea Casei Albe și momentul foto de la Biserica Sfântul Ioan reprezintă un moment "umitor" și posibil unul "crucial".

Criticile lui Allen au apărut la puțin timp după ce un alt fost general de top și primul secretar al Apărării numit în cabinetul Trump, Jim Mattis, l-a acuzat pe Donald Trump că "divizează" America .

17.54 Avocații a doi dintre polițiștii implicați în arestarea care a cauzat moartea lui George Floyd au afirmat că aceștia au fost angajați de mai puțin de o săptămână și că ambii și-ar fi exprimat îngrijorarea despre modul în care acesta a fost adus în arest în 25 mai

15.12 Donald Trump pierde procente serioase în rândul catolicilor albi- Sondaj

14.01 Agenți federali puternic înarmați care nu poartă insigne sau marcaje de identificare au fost înregistrați patrulând pe străzile din Washington D.C. în această săptămână, ca parte a efortului președintelui Donald Trump da a pune capăt protestelor din capitala americană

13.43 Twitter a eliminat un videoclip în care Trump își făcea campanie folosind cazul George Floyd / Ce a scris despre "teroriștii" din fața Casei Albe

11.47 La zece zile după decesul lui George Floyd în arestul poliției din Minneapolis, mai mulți consilieri locali vor să scape de Departamentul de poliție - permanent, relatează Insider.

11.01 Şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA a declarat joi că substanţele chimice folosite de poliţie pentru a dispersa mulţimea în timpul protestelor provoacă tuse care ar putea răspândi coronavirusul, scrie The New York Post citat de Mediafax.


................
Înregistrarea video cu cei doi polițiști din Buffalo, New York, care apar trântind la pământ un bărbat alb de 75 de ani a fost făcută de un reporter de la postul local de radio WBFO și publicată pe site-ul său și pe contul de twitter. În imagini se vede cum bărbatul se apropie de ofițerii de poliție, unul dintre aceștia îl împinge cu bastonul, iar al doilea cu mâna. Apoi se aude zgomotul prăbușirii și se poate observa sângele care curge pe asflat, bărbatul lovindu-se la cap.

Primarul orașului Buffalo, Byron Brown, a spus că a fost profund tulburat la vederea imaginilor, în condițiile în care în orașul său protestele au fost pașnice. El a vorbit cu guvernatorul statului New York,Andrew Cuomo, convenind ca cei doi polițiști să fie suspendați.Incidentul a stârnit un nou val de indignare pe rețelele sociale. Imaginile mai arată că polițiștii continuă să mărșăluiască după căderea bărbatului, deși unul dintre cei care l-a împins se apleacă asupra lui, însă este luat de acolo de un coleg. Altcineva strigă după un medic.

Potrivit postului de radio, doi medici au venit imediat, iar bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital. Poliția a precizat inițial că bărbatul a căzut după ce s-a împiedicat.

Bărbatul a fost rănit destul de grav, dar era în stare stabilă la spitalul Erie County Medical Center.


15258 de afisariBrute
Ccoto [utilizator], Vineri, 5 iunie 2020, 12:25
+29/63
Atat ai vazut/priceput tu din filmare? Omul cade la pamant, se observa o hemoragie masiva, brutele continua sa treaca pe langa el si abia cand ajung in dreptul lui cei imbracati in uniforme militare, acestia se apleaca asupra batranului. Nu e vorba numai de folosire excesiva/disproportionata a fortei, e totala nepasare fata de cetatenii pe care, altfel, ar trebui sa-i protejeze. BRUTE.
Si prosti si ghinionisti
PuieMonta007 [utilizator], Vineri, 5 iunie 2020, 11:39
+24/38
Sau cand prosti cand ghinionisti
inca 59 de comentarii comenteaza
Cookie Settings