Dragi studenți, profesori și angajați, După deliberări prudente, suntem bucuroși să vă anunțăm în sfârșit că intenționăm să redeschidem campusul la toamnă. Dar cu limitări. Sau nu o vom face. Depinde de îndrumări, pe care nu le-am primit încă.

Intrare Universitatea BrownFoto: Visions of America, LLC / Alamy / Profimedia Images

Vă rugăm să aflați că în cele din urmă ne vom reuni cu toții, comunitate universitară din nou. Posibil virtual. Probabil la fața locului. Vor fi poate unii studenți aici? Vor fi poate lăsați asistenții de cercetare (n.red.: doctoranzii) să intre ca să hrănească șobolanii din laboratoare?

Intenționăm să urmăm cele mai stricte recomandări ale oficialilor din sistemul de sănătate publică, cu excepția oricărui caz în care ar putea limita posibil marile noastre programe sportive, care se vor desfășura ca de obicei.

Înțelegem că puteți avea îngrijorări legate de viitorul Universității, dar în acest timp subliniem că semestrele școlare sunt doar unități de timp, iar la Universitate credem cu tărie în conceptul de timp.

În aceste timpuri, mai mult decât oricând, este timpul pentru acțiuni hotărâte și decisive.

Am decis să ne amânăm decizia.

Este decizia noastră să ne amânăm decizia pentru ca să putem decide asupra deciziei noastre la un moment decisiv ulterior.

Vom lua decizia finală de redeschidere a campusului cu nicio zi mai târziu de ziua în care universitățile care ne concurează îndeaproape își vor anunța deciziile și cu nicio zi înainte de a primi cecurile voastre pentru școlarizarea de toamnă.

Universitatea este aici pentru voi în aceste vremuri de încercare. Dacă aveți întrebări la care nu a răspuns acest email, nu ezitați să-l recitiți.

Cu sinceritate, Universitatea

(McSweeneyʼs, site umoristic)

REFERINȚĂ: