Solicitarea CSA Steaua conform căreia să participe direct la barajul de promovare în Liga 3 nu a fost satisfăcută de către AMFB (Asociația Municipală de Fotbal București), forul transmițând că Liga a 4-a va continua.

CSA SteauaFoto: csasteaua.ro

Astfel, pentru a-și asigura promovarea în Liga 3, Steaua va trebui să dispute un play-off, care va avea loc între primele patru clasate din Liga a 4-a, iar apoi va susține barajul de promovare.

Ce spune comunicatul AMFB:

  • "Liga 4 va continua, atunci când măsurile impuse de Guvern vor putea fi îndeplinite, printr-un turneu play-off între primele patru echipe clasate, în formatul aprobat în august 2019, câștigătoarea acestui turneu urmând a reprezenta municipiul București la barajul pentru promovarea în Liga 3.
  • Având în vedere că ocupantele locurilor al patrulea și al cincilea se află la egalitate de puncte, acestea vor disputa un meci de baraj, într-o singură manșă, câștigătoarea acestuia urmând a ocupa locul al patrulea și a avea dreptul de a participa la turneul sus-menționat.
  • Restul jocurilor nedisputate, contând pentru ediția 2019-2020, nu vor mai avea loc, clasamentul, de la locul al șaselea în jos, urmând a fi cel din momentul opririi jocurilor. De asemenea, având în vedere că nicio echipă din Liga 5 nu va promova în ediția 2020-2021 a Ligii 4, niciuna dintre participantele în editia 2019-2020 a Ligii 4 nu va retrograda", se arată în comunicatul AMFB.