Binecuvântatele animale ne-au însoțit COVID-ul. Mărturiile lui Barbara Promberger despre cai și urși. Ale lui Bogdan Alexandru Stănescu despre lupta sa cu pisicile mușcătoare de plante. Ale lui Claudiu Istodor despre Dog, câinele luat acasă de la teatru. Șerban Foarță crede că ne-am câinit în perioada COVID, iar Augustin Ioan îi dă dreptate, plimbările îndelungi pe COVID le-a făcut cu Bonnie.

Viața cu animalele domestice pe COVID 19Foto: Hotnews

Jurnalul anti-Covid 19 este pe YouTube Perspektiva. Mărturii sincere despre felul în care omul a trecut prin luni de stare de urgență, timp de alertă.

Aici un montaj despre felul în care ne-am câinit, vorba lui Șerban Foarță.

Barbara Promberger, Fundația Carpathia, are toate vietățile pământului în preajma sa. Dar calul îi dă măsura libertății. Călătorește pădurile, coclaurile. Norocul este că fiind pe cal fioroșii lupi și urși nu văd omul. Așa Barbara admiră fiarele de aproape timp îndelungat. CLICK dacă vrei să asculți întreaga discuție despre natură, ajutorarea aproapelui cu Barbara Promberger:

Bogdan Alexandru Stănescu, scriitor și editor carte Pandora-Editura 3, începe ziua cu o dispută cu pisicile pe balcon-teritoriul plantelor cultivate. Una din pisici preferă frunzele unei plante, altă pisică neapărat se înfige și ciufulește altă "cultură a BAS-ului. Totul devreme, la ora 5 dimineața. CLICK pentru întregul dialog cu BAS despre cărți, meseria de editor de carte:

Șerban Foarță, poet și pisicolog, declară pe propria răspundere că ne-am câinit pe vremea COVID. Purtăm botniță-mască, ieșim cu zgardă la plimbare. Nu ne pisicim, ne câinim. Întregul interviu Șerban Foarță aici:

Claudiu Istodor, actor, a luat de suflet câinele care creștea la teatru pe vremea asta rea. Cum teatru s-a închis, Claudiu a luat terrier-ul Teatrului acasă. E un câine care se crede pisică. N-are lătrat, are mieunat. Îi spune Dog. Dog are o privire a lui. Care spune mi-ești stăpân de acum. Adică? "Mi-ești drag". Întregul interviu despre sufletul actorului Claudiu Istodor aici:

Augustin Ioan, profesor și arhitect, o are pe Bonnie. Lung prilej de taifasuri, plimbări și încântări. În timpul interviului, Bonnie a fost vedeta rosului de os.

CLICK pentru întregul interviu Augustin Ioan despre orașele pustiite de boală, dar și despre Agora atât de dragă arhitectului.