Elefant.ro a dat startul astăzi la elefantFest, cel mai mare târg de carte ce a avut loc vreodată în România, conform numărului de vizitatori așteptați online și de edituri participante. Evenimentul va dura până duminică, 31 mai, inclusiv, și va găzdui standurile digitale a 40 de edituri din România, dar și un stand de carte în limbă străină cu peste 600.000 de titluri de la case internaționale de renume.

elefantFestFoto: elefant.ro

Aproape 50 de evenimente de lansare de carte și dialoguri cu autorii vor avea loc în cele 5 zile de târg, printre scriitorii români renumiți care urmează a-și lansa noi titluri la elefantFest numărându-se Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărescu, Ioana Pârvulescu, Stelian Tănase, Radu Paraschivescu și mulți alții. Totodată, în timpul elefantFest își vor lansa noi titluri și apreciații autori de cărți de specialitate, parenting sau pentru copii Mihaela Bilic, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alec Blenche, Alex și Cristina Donovici.

Dintre autorii străini care vor avea lansări în aceste zile la elefantFest se numără Kate Elizabeth Russell, Carl Honoré, Daniel Feldman și mulți alții. Întregul calendar de evenimente ce vor avea loc în timpul elefantFest poate fi consultat aici.

În timpul elefantFest peste 40 de titluri cu autograf sunt puse la dispoziția pasionaților de lectură și vor putea fi achiziționate la prețuri speciale din stadurile editurilor.

Sergiu Chircă, CEO elefant.ro: “Oferim iubitorilor de carte un eveniment unic până acum în peisajul cultural, un târg online unde au acces pasionații de literatură din întreaga țară. Îi invităm să descopere ultimele noutăți pe care cele mai mari edituri din țară și din străinătate le oferă în aceste zile”.

Standul internațional de carte în limba engleză va include titluri de la case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.