ESPN a publicat prima parte din documentarul despre viaţa lui Lance Armstrong (48 de ani), în care fostul mare ciclist a recunoscut că s-a dopat mai mulţi ani la rând. Lance Armstrong a spus că este o minune că nu a ajuns un criminal în serie, după copilăria pe care a avut-o.

Lance ArmstrongFoto: Agerpres/AP

Lance Armstrong, fostul mare ciclist, a acceptat să vorbească despre copilăria lui într-un documentar, iar prima parte a fost deja publicată de ESPN. Americanul a avut de suferit din cauza tatălui vitreg, Terry Armstrong.

„Îmi spunea să nu las sertarul deschis pentru că voi avea probleme. Eu lăsam sertarul deschis, iar el lua o padelă şi mă rupea în bătaie”, spune Lance Armstrong, fost ciclist, potrivit foxnews.com.

Armstrong a povestit că mama lui, care l-a născut la vârsta de 17 ani, nu se implica în bătăile primite.

„E un miracol că nu am ajuns criminal în serie”, a mai spus fostul ciclist.

Terry Armstrong, care a apărut şi el în documentar, a spus că momentele de violenţă erau efectul modului în care a crescut în şcoala cu regim militar.

„Dacă nu eram eu, nu era campionul care este astăzi”, a spus tatăl lui Lance.

Câştigătorul a şapte ediţii ale Turului Franţei a provocat un scandal imens în momentul în care a recunoscut că s-a dopat mai mulţi ani la rând. În plus, a precizat că nu regretă şi că ar face-o din nou, informează Mediafax.