Premierul Ludovic Orban a declarat că nu se pune problema unei remanieri a Guvernului pe care îl conduce în viitorul apropiat şi avertizează că va lua măsuri împotriva site-urilor de ştiri care au "dezinformat deliberat în acest sens".

Ludovic OrbanFoto: Ford

"Problema remanierii este o minciuna, este a nu ştiu câta ştire falsă lansată de un site al cărui nume nu îl pronunţ.

Rog reprezentanţii media ca atunci când vor să difuzeze o informaţie să mă sune, pe cei care sunt jurnalişti. Cei care vor să dezinformeze în mod deliberat, le spun nu mai daţi ştiri false pentru că până la urmă va trebui să iau măsuri împotriva acestei avalanşe de fake news-uri care sunt promovate de 1-2 site-uri de ştiri.

Nu există nicio discuţie în ceea ce priveşte remanierea guvernamentală. Toţi miniştrii pe care îi conduc sunt implicaţi la maximum în eforturile pe care le facem pentru a lupta împotriva epidemiei şi pentru a repune îm mişcare economia", a declarat premierul la RomâniaTV.

Întrebat dacă nu are nimic să le reproşeze miniştrilor din subordinea sa, el a mai spus că nu există om fără greşeală. "Sigur că mai greşim, important este să recunoaştem şi să corectăm aceste greşeli. Aţi avut exemplul neînţelegerii dintre MAI şi acordul cu BOR, care a fost corectat îm mai puţin de 24 de ore şi până la urmă s-a adoptat o formă de colaborare sigură", a mai declarat Orban.