Biden își cere scuze după ce a spus că o persoană de culoare nu ar trebui să-l voteze pe Trump - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 16 ian 2021

Biden își cere scuze după ce a spus că o persoană de culoare nu ar trebui să-l voteze pe Trump

de I.B. Sâmbătă, 23 mai 2020, 0:11
- a A+
Imagine
Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, a declarat vineri că regretă declarațiile "nefericite" după ce a provocat o vie dezbatere în SUA spunând unei gazde radio că nu este "negru" dacă se gândește să voteze pentru rivalul său Donald Trump in noiembrie, potrivit AFP.


"Nu ar fi trebuit să fiu atât de înflăcărat", a spus fostul vicepreședinte, în vârstă de 77 de ani, regretând comentariile sale "enervante".

"Nimeni nu ar trebui să voteze pentru un partid în funcție de rasa, religia, originile lor", a spus Biden.

Fostul vicepreședinte american, în vârstă de 77 de ani, a acordat un interviu lui Charlamagne Tha God , coprezentator al unui popular program de radio din New York, "The Breakfast Club", difuzat vineri.

Când Joe Biden spune că trebuie să încheie interviul, moderatorul răspunde: "Ascultă, trebuie să vii să ne vezi când vii la New York (...) fiindcă avem mai multe întrebări înainte de alegerile prezidențiale din 3 noiembrie".

"Aveți mai multe întrebări? Vă voi spune, dacă aveți o problemă în a decide dacă sunteți pentru mine sau pentru Trump, atunci nu sunteți de culoare", a răspuns fostul vicepreședinte al lui Barack Obama.

"Nu are nicio legătură cu Trump, are legătură cu faptul că vreau ceva pentru comunitatea mea", continuă Charlamagne Tha God.

Echipa lui Donald Trump a numit schimbul de replici drept "dezgustător" pe Twitter, iar fiul miliardarului republican, Donald Trump Junior, a declarat că Joe Biden a avut "o mentalitate rasistă dezgustătoare și dezumanizantă".

"1,3 milioane de americani de culoare au votat deja pentru Trump în 2016. În această dimineață, Joe Biden ne-a spus fiecăruia dintre noi că nu suntem negri ", a declarat pe Twitter Tim Scott, singurul senator republican negru.


3376 de afisariun democ-RAT adevarat..
Ismail Paine de circ [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 0:29
+14/18
... la ce adversari politici are, Trump poate nici sa nu-si mai faca campanie... isi dau singuri cu stangu-n dreptu'...
LOL ! Nici macar nu a inceput campania si Biden
Susufler0 [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 2:29
+13/15
exerseaza scuzele fata de un segment important de alegatori

PS. Chiar asa de baftos sa fie Trumpsy ? :)))
inca 7 comentarii comenteaza