Coreea de Nord admite oficial că Kim Jong-un nu poate curba timpul și spațiul în mod magic - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0172sâmbătă 16 ian 2021

Coreea de Nord admite oficial că Kim Jong-un nu poate curba timpul și spațiul în mod magic

de S.J. Vineri, 22 mai 2020, 21:35
- a A+
Imagine
Ziarul oficial al Partidului Comunist din Coreea de Nord a negat că liderii regimului pot curba magic timpul și spațiul, punând capăt unei tradiții folosite pentru a releva puterile mistice ale liderului Kim Jong-un și ale fostului conducător Kim Jong-il, relatează The Telegraph .


În cel mai recent semn că regimul pare să renunțe la crearea de mituri legate de liderii săi, ziarul Rodong Sinmun a negat săptămâna aceasta că membrii familiei Kim sunt maeștri ai "chukjibeop ", o metodă de a contracta spațiul și a călători distanțe uriașe într-o perioadă scurtă de timp, potrivit mitologiei est asiatice.

Ziarul de propagandă al regimului a notat că: "În termeni realiști, o persoană nu poate dispărea subit și reapărea prin plierea spațiului".

După ce Kim Jong-un nu a reușit să ajungă la o înțelegere cu președintele american Donald Trump în cadrul summitului de la Hanoi de anul trecut, acesta s-a concentrat pe afișarea unei laturi mai "umane" a sa, îndemnând nord-coreeni să evite mitificarea liderului lor.

"Mitificarea activității revoluționare a unui lider și a imaginii sale ar duce la ascunderea adevărului", ar fi spus liderul nord-coreean după eșecul negocierilor cu Statele Unite din luna martie a anului trecut, potrivit presei de stat.


28792 de afisariStăpânul bondoc al univeruslui :)
Amerlocu [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 21:54
+24/32
Evident că poate curba timpul și spațiul. Ce-i aia pentru fiul zeității la a cărei naștere a apărut o nouă stea pe cer iar planeta a fost învăluită de un curcubeu nemaivăzut? :)

La urma urmei știm că atât el cât și bunicul și tac-su nu au urinat și nici nu defecat niciodată fiiind niște creaturi perfecte. Mai șitm de asemenea că frizura sa provoacă fiori de emoție femeilor din întreaga lume, respectiv că gecile cu burtă ale lui tac-su îi făceau pe marii cretoari de modă parizieni și milanezi să plângă de invidie :)

Mi-a scăpat ceva?
Lol
mitg [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 21:58
+16/20
Nici macar papa sau ceva ayatollahi penibili nu si-au arogat niciodata asemena ineptii.

Ma tot intreb daca in adancul lor masele nord-coreene stiu cum stau lucrurile, sau daca au fost chiar asa bine spalati pe creieri de 70 de ani incoace.
inca 18 comentarii comenteaza