Premierul Boris Johnson, infectat cu coronavirus, a ajuns la terapie intensivă după ce starea sa s-a înrăutățit - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874duminică 27 sep 2020

Premierul Boris Johnson, infectat cu coronavirus, a ajuns la terapie intensivă după ce starea sa s-a înrăutățit

de N.O. Luni, 6 aprilie 2020, 22:24
- a A+
Imagine
Premierul Boris Johnson a fost dus, luni, la terapie intensivă, după ce starea sa s-a înrăutățit, relatează Reuters. Johnson a fost internat în spital duminică seară și a fost supus mai multor teste din cauza unor simptome persistente de COVID-19 pentru mai bine de 10 zile.

UPDATE 23.25: Premierul britanic a avut dificultăți în a respira în această după-amiază și i s-a administrat oxigen, dar Boris Johnson este conștient în acest moment, scrie Reuters, citând The Times.


"În cursul acestei după-amieze, starea prim-ministrului s-a înrăutățit și, la sfatul echipei sale medicale, a fost transferat la Unitatea de Terapie Intensivă a spitalului", a spus Guvernul de la Londra.

Starea sa s-a înrăutățit după ce purtătorul său de cuvânt a spus că Boris Johnson a petrecut o noapte "confortabilă" în spital și este într-o stare bună, continuând să conducă guvernul, deși va rămâne în spital sub observație.Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a devenit pe 27 martie primul lider al unei mari puteri care a anunţat că este pozitiv la coronavirus.

El a intrat în izolare într-un apartament al reşedinţei oficiale din Downing Street, iar vineri a anunţat că are în continuare febră. Biroul său a subliniat că spitalizarea nu a fost una de urgenţă şi că Boris Johnson rămâne la conducerea guvernului. Ministrul de externe Dominic Raab va fi cel care va conduce şedinţa de urgenţă de luni a executivului cu privire la situaţia epidemiei, a indicat o sursă.


35103 afisariDaca o mierleste
Futurist Irefutabil [utilizator], Luni, 6 aprilie 2020, 22:49
+37/59
Dupa 2 saptamani de pneumonie sa stea impacat: a pus umarul la imunizarea colectiva. Pardon, de turma. Mi se pare firesc ca prim ministru sa dea un exemplu pentru toti. Nu e decat o raceala. Doar ca unii la final nu se mai incalzesc.
Boris Johnson e Prim Ministrul
Rahan5 [utilizator], Luni, 6 aprilie 2020, 23:53
+25/41
care a autorizat Maratonul de Bath din 15 martie 2020 cu
6200 de participanti.
Acum Boris Johnson a gasit exact ce cauta lumanarea !.
inca 29 de comentarii comenteaza
Cookie Settings