Primar de lângă Țăndărei: Sunt multe persoane care mint cadrele medicale, se comportă violent cu ele - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3112joi 04 iun 2020

Primar de lângă Țăndărei: Sunt multe persoane care mint cadrele medicale, se comportă violent cu ele

de I.B. Vineri, 3 aprilie 2020, 23:04
- a A+
Imagine
Primarul orașului Hârșova cere sprijinul Poliției și al Armatei pentru că nu îi poate ține în case pe cei care se află în autoizolare. Sunt mulți care mint cadrele medicale, se comportă violent cu ele și circulă nestingheriți prin oraș, spune acesta, potrivit Mediafax.


Edilul spune că în orașul aflat la 25 de kilometri de Țăndărei oamenii încalcă masiv măsurile impuse de Ordonanțele Militare, iar poliția locală nu mai poate face față situației.

"Ajutați forțele de ordine din oraș, întrucât nu pot face față numărului mare de iresponsabili!", este apelul făcut pe Facebook de Viorel Ionescu, primarul din Hârșova.

Acesta a trimis o scrisoare deschisă către IPJ Constanța, în care explică situația gravă în care se află orașul pe care îl administrează.

Viorel Ionescu spune că situația a scăpat de sub control din cauza celor care nu respectă Ordonanțele Militare și cere intervenția Armatei:

"Având în vedere nenumăratele mesaje, însoțite de fotografii și apeluri telefonice primite din partea cetățenilor revoltați de inconștiența unui număr mare de persoane ce refuză să respecte obligațiile privind limitarea deplasărilor și răspândirea Covid-19 (care încalcă autoizolarea, mint cadrele medicale, se comportă violent cu cadrele medicale, punându-le în pericol, circulă nestingheriți prin oraș și nu sunt verificați etc.), precum și de ineficiența în gestionarea acestor situații de către efectivele insuficiente ale Poliției Naționale, Jandarmeriei și Poliției Locale (…) solicit suplimentarea forțelor de ordine, prin intervenția forțelor armate", este mesajul transmis de Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

Acesta spune că, în lipsa măsurilor luate de autoritățile statului care asigură ordinea în timpul stării de urgență, Hârșova, care se află la doar 25 de km distanță de Țăndărei, poate deveni, la rândul său, un focar de infecție.

"Ignorarea acestor solicitări este de natură să crească riscul răspândirii noului Coronavirus în orașul Hârșova, mai ales pe fondul numărului crescut de cazuri depistate pozitiv în localitatea Țăndărei, ce riscă să devină un focar de infecție, aflată la aproximativ 25 km de orașul nostru", a mai transmis primarul din Hârșova.

În urmă cu câteva zile, un bărbat care trebuia să se afle în autoizolare a intrat, plin de sânge, în Spitalul din Hârşova și a scuipat şi înjurat medicii care voiau să îl ajute. După incident, 6 cadre medicale au intrat în autoizolare, ţinând cont că bărbatul ar putea fi infectat cu COVID-19.


9613 afisari


Nu va intrebati de ce nu fac asa si afara?
CezarN [utilizator], Vineri, 3 aprilie 2020, 23:36
+13/13
Pai, pentru ca acolo politia si justitia NU sunt corupte si pe mana cu ei. Acolo stiu ca pur si simplu NU scapa de inchisoare, orice ar face ei si oricat ar incerca sa mituiasca judecatorii si procurorii.
Aici, cand ei stiu ca cu bani si amenintari rezolva orice problema, cand stiu ca vin alegerile si politicienii vin la ei sa-i roage sa-si mobilizeze etnia sa iasa la vot, cand ei stiu ca, desi nu au cotizat un leu la asigurarile de sanatate si la orice alt impozit, au chiar prioritate la consultatii iar cei care au platit asigurari chiar au fost dati afara din spitale sa faca loc acestei diaspore, ei bine, aici, in Romania li s-a creat impresia ca pot face orice, ca orice li se cuvine.
Dupa
Alexa.99. [utilizator], Sâmbătă, 4 aprilie 2020, 0:26
+12/12
30 de ani in care au fost lasati sa faca ce-au vrut ca sa nu...discriminareeeee (!!), acum iata rezultatele. Sa ne fie de bine.
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings