Mii de prostituate românce, poloneze sau ucrainene, rămase pe drumuri în Germania după închiderea bordelurilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203joi 04 iun 2020

Mii de prostituate românce, poloneze sau ucrainene, rămase pe drumuri în Germania după închiderea bordelurilor

de G.S. Vineri, 3 aprilie 2020, 11:30
- a A+
Imagine
Mii de prostituate străine ce lucrau în Germania nu mai au unde să locuiască după ce bordelurile s-au închis din cauza coronavirusului, la fel și punctele de frontieră, ceea ce înseamnă că le este foarte greu să se întoarcă în țările lor, transmite Reuters.


În Germania sunt 100.000-200.000 de prostituate, 80% dintre ele fiind din alte țări, mai ales din Bulgaria, România, Polonia sau Ucraina, potrivit lui Susanne Bleier Wilp de la Asociația Furnizorilor de Servicii Erotice și Sexuale.

Autoritățile germane au închis bordelurile luna trecută, ca și restaurantele sau barurile, pentru a încetini răspândirea epidemiei.

"Coronavirusul este un dezastru pentru mine. Nu am mai avut niciun venit de la mijlocul lunii martie, nici nu am unde să dorm", a spus o prostituată poloneză cunoscută de clienții ei din Bochum drept Nicole.

Înainte de restricții, ea plătea bordelului 90 de euro pe zi pentru camera unde primea clienții, dar și dormea. De când bordelul a fost închis, ea stă la managerul acestuia.

Lucrătoarele sexuale din Germania sunt considerate persoane fizice independente și, în teorie, au dreptul la asistență financiară printr-un fond instituit de guvern pentru liber-profesioniști.

"Nicole" speră ca Centrul pentru Muncă să-i acorde indemnizație de șomaj: "Dacă se va întâmpla așa, mă voi muta într-un apartament".35043 de afisari


Hartz 4...
Cactus Jack [utilizator], Vineri, 3 aprilie 2020, 12:54
+22/24
...se numesc ajutoarele sociale in Germania. Cateva sute euro inclusiv locuinta. Adica suficient ca sa supravietuiasca. Fetele obisnuite cu mii euro lunar, vor invata sa traiasca mai modest, sau se reintorc in locurile natale. Agricultura germana are nevoie de 300000 de capsunari la sparga si recoltarea capsunelor. Sa se prezinta la oficiul muncii, vor fi repartizate imediat, leafa ca 10 euro pe ora, nu 100-200 euro cat au castigat pana in prezent. Oricum cu prostitutie, prea putine s-au imbogatit. Prostitutia in Germania este legiferata si acceptata.
exista videochat
liviu_ [utilizator], Vineri, 3 aprilie 2020, 12:45
+15/21
dar de amaratii care nu mai pot deca sa priveasca din spatele unui monitor nu se gandeste nimeni?!
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings