Pandemia de coronavirus l-a prins pe Răzvan Lucescu în Arabia Saudită, acolo unde se află momentan în autoizolare. Antrenorul român a precizat cum se simte în aceste momente și cu se se aseamănă perioada pe care o trăiește în prezent.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tehnician al celor de la Al-Hilal, Lucescu a precizat că profită de timpul liber pe care îl are din cauza pandemiei de coronavirus pentru a se odihni.

Fostul selecționer al României aseamănă autoizolarea cu o vacanță.

"Aveam nevoie de o vacanţă şi înainte de întreruperea campionatului. Să nu am treabă cu fotbalul, să dau totul deoparte pentru că a fost un an foarte complicat.

Încerc să îmi imaginez şi acum că suntem în vacanţă, avem toate condiţiile. Singura problema e ca nu putem să ieşim din casă" - Răzvan Lucescu, la Digisport.

Sunt și jucători care nu au familiile alături

"Avem trei preparatori fizici, au facut un plan pe care îl actualizează la fiecare sfârşit de săptămână, încercăm să ţinem legătura cu jucătorii prin telefon.

Am trei jucători care nu au familiile aici, suferă pentru asta, sunt ingrijoraţi pentru ce se întâmplă la ei acasă, este o situaţie specială, dar încercăm să o rezolvăm", a completat Lucescu.