​În plină pandemie de coronavirus, personalităţile se mobilizează pentru a strânge fonduri. A venit rândul actriței Emilia Clarke, vedeta din Games of Thrones, să încerce să adune bani pentru bolnavii de coronavirus.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce le oferă celor care donează?

Emilia Clarke le propune pe Instagram (acolo unde are 27,4 milioane de fani) celor care vor dona o cină virtuală drept recompensă pentru o colectă umanitară.

Clarke vrea banii (250.000 de lire sterline ~ 280.000 de euro) pentru asociația SameYou, care vine în ajutorul celor care au suferit accidente cerebrale.

În acest fel, Clarke speră ca cei care au suferit accidente cerebrale să aibă locul sigur, iar astfel să fie mai mult spațiu în spitale pentru pacienții care suferă de coronavirus.

"Suntem pe cale de a crea o clinică de readaptare virtuală pentru victimele leziunilor cerebrale, adică un loc unde să se simtă în siguranţă şi unde să nu fie singure şi izolate, ceea ce, după părerea mea, este un lucru bun" - Emilia Clarke.

12 dintre donatori vor lua cina cu actrița

Actrița a promis că 12 dintre cei care vor dona vor câștiga cina promisă, care va fi una la distanță.

"Ce părere aveţi să cinaţi cu mine, virtual? Vom găti şi vom mânca împreună. Vom putea vorbi despre multe lucruri, despre izolare şi teamă, dar şi despre videoclipuri amuzante. A, şi, să ştiţi că nu prea ştiu să gătesc. Va fi cu adevărat nostim", a completat Clarke.

Emilia Clarke, cunoscută din Game of Thrones: