​​La începutul unei alte săptămâni în care businessurile vor continua să fie afectate de impactul noului coronavirus, în care vor căuta soluții pentru scenarii cu care nu s-au mai confruntat și fără a putea face referire la situații anterioare, Deloitte România crede că nicio decizie nu poate fi luată în absența unor informații și analize relevante și structurate. Secțiunea online creată de Deloitte la mijlocul lunii martie pentru a găzdui analize scrise de experții săi din România și din rețeaua globală pe tema pandemiei de COVID-19 are o nouă structură, mai ușor accesibilă și creată astfel încât utilizatorii să identifice cu ușurință materialele de interes pentru ei, în funcție de departamentele și de sectoarele economiei din care fac parte.

Noua structură a secțiunii online create de Deloitte cu analize și recomandăriFoto: Deloitte Romania

Conținutul din întreaga secțiune, denumită COVID-19 response, este grupat în șase categorii:

  • Managementul crizei și transformare digitală;
  • Ajutoare de stat, lichiditate;
  • Juridic (Contracte, furnizori, concurență, fuziuni și achiziții, protecția datelor, litigii);
  • Financiar, Fiscal și Guvernanță;
  • Forță de muncă;
  • Sectoare.

De asemenea, vizitatorii au acces la informații despre toate webinarele organizate de Deloitte, care abordează subiecte de mare interes pentru companii în această perioadă, cum ar fi reziliența operațională sau măsuri fiscale și juridice de protecție împotriva COVID-19.

În plus, experții de la Reff & Asociații, societatea de avocați membră a rețelei Deloitte Legal, au creat o secțiune dedicată celor mai recente modificări legislative adoptate în contextul pandemiei de COVID-19, care este actualizată zilnic.

Pentru că multe companii sunt interesate de deciziile anunțate de alte țări pentru a combate efectele pandemiei, experții Deloitte au creat o listă cu toate măsurile (generale, economice, fiscale, care țin de legislația muncii etc.) luate de state din EU în acest context.

Secțiunea este completată în permanență cu informații, recomandări practice, ghiduri cu pași de urmat care pot fi descărcate și folosite de utilizatori, noutăți legislative și invitații la evenimente online.