​Alexandru Arșinel este în doliu: i-a murit o rudă de coronavirus. Alexandru Arșinel (80 de ani) este prima vedetă din România afectată de coronavirus. Una dintre victimele care a decedat era rudă cu actorul. Aceasta se numea Mariana Chetraru și a fost victima cu numărul 11, de la noi. Mariana Chetraru, victima virusului extrem de molipsitor s-a stins la Iași, fiind transportată acolo de la Suceava. Soțul femeii, Constantin Chetraru, este vărul lui Alexandru Arșinel, născut în Dolhasca, în apropiere de Suceava, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Ema şi Lucian Viziru, despre acomodarea în Germania şi cum traversează această perioadă de criză. Lucian: Eu în muzică şi în actorie am făcut tot ce mi-am propus. Nu mai aveam unde să merg mai sus decât am fost, pentru că nici nu voiam asta neapărat. Şi dat fiind faptul că am fost un copil răsfăţat, am zis că dacă nu iese aşa cum vreau eu, mă întorc la tenis. Aveam tot timpul planul B în cap şi, pentru că lucrurile n-au mai fost aşa cum mi-am dorit, am hotărât să încep o carieră ca antrenor de tenis, notează Ok magazine.

Meghan Markle s-a întors la marea ei dragoste, actoria! Primul ei job în acest domeniu, după o pauză de 4 ani, este unul modest. Pentru început, Meghan a ales un rol care nu are legătură cu ce a făcut până acum, însă cu siguranță în conturile sale a intrat o sumă de bani importantă. Studiourile Disney au anunțat, săptămâna aceasta, că Meghan Markle și-a împrumutat vocea pentru un documentar Disneynature, care se numește Elephant, scrie Viva.

Céline Dion a fost operată în secret! A ținut ascunsă afecțiunea de care suferea. Cântăreața Céline Dion (51 de ani) a fost operată în secret din cauza unei afecțiuni a urechii interne. Operația a avut loc în urmă cu doi ani în regim de urgență. Avea tulburări auditive, din cauza cărora nu mai putea să cânte bine. Dacă nu ar fi fost supusă la intervenția chirurgicală, publicul ar fi putut să nu se mai bucure niciodată de vocea sa inegalabilă, relatează Click.

Elena Gheorghe: "De peste 23 de zile stăm în casă". "De pe 6 martie, când Nicholas a luat gripa B, suntem într-o continuă doctoriceală (am trecut prin febre, frisoane, hipotermie şi alte simptome tipice). De peste 23 de zile stăm în casă, cu mici excepţii, când am fost internată cu Amelie. Astăzi suntem bine şi voiam să vă spun că suntem alături de voi cu gânduri bune şi multă dragoste", a notat Elena Gheorghe în mesajul său mult aşteptat de fanii internauţi, potrivit Ok magazine.