Hunedoara: SJU Deva va putea prelua pacienți cu COVID-19 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3637luni 30 mar 2020

Hunedoara: SJU Deva va putea prelua pacienți cu COVID-19

de S.J. Vineri, 27 martie 2020, 0:45
- a A+
Imagine
Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, a emis joi un ordin prin care Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva este transformat în unitate medicală care va prelua pacienţii infectaţi cu virusul COVID-19, a informat Prefectura, potrivit Agerpres."De asemenea, în ordin se precizează că devin 'spitale de suport' unităţile medicale din Hunedoara, Petroşani, Haţeg, Orăştie, Brad, Lupeni, Vulcan, Zam şi Simeria, precum şi sanatoriile din Brad şi Geoagiu", se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Totodată, prin acelaşi act administrativ, coordonatorul Comisiei de coordonare integrată pentru sistemul medical din judeţul Hunedoara, directorul medical al SJU Deva, dr. Florian-Claudiu Antal, va prezenta în cel mai scurt timp un plan care să specifice rolul fiecărui spital de suport din judeţ.

Documentul va fi elaborat în conformitate cu prevederile "Planului alb pentru organizarea sistemului spitalicesc din România în contextul pandemiei COVID-19", a precizat Prefectura Hunedoara.


0 afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings