Vladimir Putin profită de criza pandemiei de coronavirus pentru a cere suspendarea sancțiunilor internaționale - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3637luni 30 mar 2020

Vladimir Putin profită de criza pandemiei de coronavirus pentru a cere suspendarea sancțiunilor internaționale

de R.M. Joi, 26 martie 2020, 18:55
- a A+
Imagine
Președintele rus Vladimir Putin a propus joi un "moratoriu" asupra sancțiunilor economice care vizează mai multe țări, printre care și Rusia, invocând criza economică provocată de pandemia de coronavirus, scrie AFP."La modul ideal, ar trebui introdus un moratoriu comun asupra restricțiilor care vizează bunuri esențiale și tranzacțiile financiare pentru cumpărarea lor", a susținut Putin, în discursul susținut în cadrul summitului țărilor G20.

"După toate, e o chestiune de viață și de moarte a oamenilor, o chestiune pur umanitară", a pledat el, apreciind că "războaiele comerciale și sancțiunile agravează criza" generată de Covid-19.

Putin a propus crearea de "culoare verzi la adăpostul războaielor comerciale și al sancțiunilor" pentru aprovizionarea cu medicamente, produse alimentare, echipamente și tehnologii.

Economia rusă a fost puternic afectată de criza mondială declanșată de pandemie, în special din cauza căderii prețurilor petrolului și a devalorizării rublei.


2375 de afisari


mancati zeama de varza...
Martha Logu [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 19:26
+9/9
... ca voi ziceati ca sunteti imuni la virus, ca beti vodka de 90 grade.
s-au retras din Ucraina?
MG [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 20:30
+6/6
niet?
Niet!
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings