Guvernul prelungește valabilitatea voucherelor de vacanță - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3890luni 30 mar 2020

Guvernul prelungește valabilitatea voucherelor de vacanță

de CP Joi, 26 martie 2020, 18:32
- a A+
Imagine
Pe ordinea de zi a ședinței de guvern de joi se află un proiect de OUG privind prelungirea valabilității voucherelor de vacanță care expiră în luna mai. Ministrul economiei Virgil Popescu a anunțat că proiectul prevede prelungirea cu un an, până în mai 2021. "Mai discutăm", a spus premierul Ludovic Orban referitor la perioada prelungirii.UPDATE Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită până în mai 2021.

În opinia ministrului economiei, această măsură ajută industria turistică. "Noi dăm acest semnal către industria turistică în speranța că vom reveni la normal", a spus ministrul. Reamintim că turismul este unul dintre sectoarele afectate de criza coronavirusului.


3206 afisari


Itepeul?
alibaba_zeul_meu [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 18:44
+6/8
Sunt categorii profesionale blocate la munca pe o perioada nedeterminata sau persoane in izolare/carantina.

Cum ramane cu ITP?

Verificarea periodica pentru instalatia de gaze.

Si alte probleme nespecificate in ordonanta militara.
:)))
nikita11 [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 19:18
+5/7
m-a bufnit rasul si pe mine.
1. mai bine le da voucherele direct milogilor din turism. nici asa nimeni nu le folosea, toti le vindeau sa ia niste tzechini extra ca deh, e dreptul lor castigat de bugetar.
2. Daca tot suntem aici la bataie de joc eu zic ca e momentul sa marim din nou salariile la buget(si evident sa nu chemam oamenii la lucru ca sunt infestati) si mai ales dublate pensiile speciale sa nu fie atinsi de inflatia care urmeaza.

Blya!
inca 6 comentarii comenteaza
Cookie Settings