Ora de Religie va fi difuzată la Trinitas TV - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3890luni 30 mar 2020
Coronavirus

Ora de Religie va fi difuzată la Trinitas TV

de A.O. Joi, 26 martie 2020, 13:08
- a A+
Imagine
​Patriarhia Română anunță că prin intermediul Trinitas TV oferă elevilor care stau acasă în contextul epidemiei de coronavirus posibilitatea să participe la ora de religie prin intermediul emisiunii "Ora de Religie". Această emisiune va fi difuzată în premieră vineri, de la ora 12,00, următoarele ediţii urmând a fi transmise în fiecare miercuri, de la aceeaşi oră."Pentru a veni în sprijinul elevilor, Patriarhia Română, prin intermediul Trinitas TV, le oferă posibilitatea de a păstra contactul cu disciplina școlară Religie prin intermediul emisiunii Ora de Religie. Emisiunea va fi difuzată în premieră vineri, de la ora 12:00, după care următoarele ediţii vor fi transmise în fiecare miercuri de la aceeaşi oră", scrie basilica.ro
Aceeași sursă arată că activităţile care vor fi difuzate în cadrul acestei emisiuni se vor organiza pe cele trei niveluri de învăţământ (primar, gimnazial şi liceal), câte 20 de minute/nivel.

"Aceste activităţi au rol complementar orei de Religie din şcoală, prin faptul că transmit elevilor telespectatori o serie de cunoştinţe, atitudini şi valori consonante cu competenţele pe care le propun programele şcolare pentru disciplina Religie. Deoarece nu vor fi organizate pe clase (fiecare profesor de Religie are o altă planificare a materiei), ci pe niveluri de studiu, temele activităţilor necesită o flexibilitate în abordare, prin alegerea acelora care pot fi prezentate pe ciclu de învăţământ (primar, gimnazial, liceal)", au transmis reprezentanţii Sectorului Teologic-educaţional al Patriarhiei Române, potrivit basilica.ro.


3235 de afisari


Rog pe Aceasta cale CNA
un domn [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 13:16
+3/3
Sa retragă Licența Trinitas TV și Trinitas FM
Sa nu cumva sa ratati ora de...
ggiiggii [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 13:53
+3/3
Spalare pe creier.
Atunci cand preotii fie imprastie cu buna stiinta virusul...fie sunt ascunsi prin cine stie ce vile...turma nu trebuie sa se rataceasca de la cuvantul "boss-ului"....mai ales cei mici, copii care sunt asa de usor influentabili si dresabili.
Sa nu cumva sa ratati ora de religie pe Trinitas copii...atat de multe lucruri interesante veti descoperi acolo
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings