Un jandarm din Bucureşti a fost depistat cu coronavirus - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3637luni 30 mar 2020

Un jandarm din Bucureşti a fost depistat cu coronavirus

de I.H. Joi, 26 martie 2020, 11:55
- a A+
Imagine
Un jandarm de la Direcția de Jandarmi Bucureşti a fost confirmat cu coronavirus. Colegii care au intrat în contact cu jandarmul au fost izolaţi, iar unitatea a fost dezinfectată, a anunțat joi Jandarmeria.Conform Direcției de Jandarmi București, jandarmul depistat cu COVID-19 a contractat virusul de la o rudă care s-a întors din străinătate.

El a anunţat unitatea din care face parte, iar toţi colegii săi cu care a intrat în contact au fost izolaţi la domiciliu.

"Acesta a raportat imediat iar la nivelul unității, au fost luate, de urgență, toate măsurile necesare referitoare la izolarea atât a jandarmului în cauză, cât și a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, încă din faza în care era doar suspect. De asemenea, la nivelul unității au fost luate măsuri de igienizare și dezinfecție preventive care să asigure condițiile optime de exercitare a atribuțiilor tuturor cadrelor militare", susțin reprezentanții Direcției Generale de Jandarmi București.


3217 afisari


din pacate
nikita11 [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 12:33
+6/6
om fiind nu prea i-l compatimesc pana nu-si schimba uniforma institutiei de rahat. Singurul lui neuron probabil se chinuie sa inteleaga cum cand virusii astia sunt asa de mici si slabi nu pot fi batuti si gazati cum fac ei cand au probleme 'de rezolvat'. daca a fost la gazare in august, ii doresc sa treaca de pneumonie... dupa ce a suferit TOATE simptomele. Pusi.
pai de o luna
Captain Obvious [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 12:04
+4/6
de zile, acest jandarm nu stia ca nu trebuie sa intre in contact cu persoane intoarse recent in tara ?
cap de creta , cum isi zic ei..
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings