Medic de 31 de ani din Timișoara, confirmat cu coronavirus - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3637luni 30 mar 2020

Medic de 31 de ani din Timișoara, confirmat cu coronavirus

de Redactia Joi, 26 martie 2020, 11:05
- a A+
Imagine
O doctoriță în vârstă de 31 de ani de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara a fost depistată cu coronavirus.Femeia se simte bine și a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. În acest caz a început o anchetă epidemiologică.
Conform managerului Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, medicul stătea acasă de 6 zile, având febră și tuse.

"A fost confirmată ieri (miercuri - n.r.). Este o doctoriță de-a noastră care stătea acasă de șase zile și care a dezvoltat febră și tuse. Deși nu corespundea definiției de caz, am insistat cât se poate de serios să fie testată. Rezultatul a fost pozitiv. Noi acum facem anchetă epidemiologică. Am stabilit deja care sunt contacții apropiați ai ei, care pleacă în autoizolare. Cei care devin simptomatici vor fi testați conform ghidurilor actuale", a declarat pentru Mediafax managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, Constantin Luca.


2487 de afisari


?
tirolez [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 11:10
+4/4
Bine ca testati toti pensionarii din Bucuresti. In loc sa testati medicii, nu sa asteptati sa dezvolte simptome. Sau de fapt le convine sa stea asa pe bara?
prima tara
Captain Obvious [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 11:18
+3/3
care o sa treaca prin acest virus fara doctori.
comenteaza
Cookie Settings