Pugilistul britanic Anthony Joshua este în autoizolare, după ce în această lună (n.r. pe 9 martie) a participat la un eveniment la care a fost prezent şi prinţul Charles, testat ulterior pozitiv cu coronavirus, susține News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Anthony Joshua este acasă conform recomandărilor autorităţilor. El se simte bine şi este în formă. Urează însănătoşire grabnică tuturor celor afectaţi şi le mulţumeşte tuturor celor care muncesc în linia întâi", a declarat un purtător de cuvânt al sportivului.

Potrivit L’Equipe, la 9 martie Joshua a participat la ceremonia religioasă de la Catedrala Westminster, prilejuită de Ziua Commonwealth-ului.

La eveniment au fost prezenţi şi regina Elizabeth a II-a, prinţul Charles şi alţi membri ai familiei regale, precum şi vedete din sport.

Prințul Charles, moștenitorul tronului Marii Britanii, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anunțat biroul său de presă, citat de Reuters. El s-ar fi văzut ultima oară cu mama sa, Regina, pe 12 martie.

Anthony Joshua, deţinătorul centurilor WBA, IBF şi WBO, ar fi trebuit să-l întâlnească pe challengerul bulgat Kubrat Pulev în data de 20 iunie, la Londra. Conform pugilistului bulgar, meciul va fi amânat cu câteva luni în contextul pandemiei de coronavirus cu care se confruntă în acest moment omenirea.

Anthony Joshua și Prințul Charles, la același eveniment:

Sursa foto: contul de Facebook al lui Anthony Joshua