VIDEO Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății. Orban: "A fost, este și va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirusului" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3890luni 30 mar 2020

VIDEO Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății. Orban: "A fost, este și va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirusului"

de C.D. Joi, 26 martie 2020, 10:22
- a A+
Imagine
Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi dimineață, că îl propune ministru al Sănătății pe Nelu Tătaru, după demisia din cursul dimineții a lui Victor Costache.

"Nelu Tătaru face parte din echipa Ministerului Sănătății. A fost, este și va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirusului", a spus șeful Guvernului.

Premierul a precizat că Victor Costache și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Sănătății, din motive personale și profesionale.

"Am luat act de această demisie și îi voi transmite președintelui României Klaus Iohannis pentru a putea să se emită decretul de revocare. Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din Guvernul pe care îl conduc. Am făcut echipă și împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înțeleg și îi mulțumesc pentru bună colaborare", a mai spus Orban.Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a dat demisia, joi dimineață. Demisia ministrului Sănătății vine în plină criză a epidemiei de coronavirus, în care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale și testarea redusă în cazul COVID-19.

În ultima sa ieșire publică, Victor Costache declarase miercuri seară că toți bucureștenii vor fi testați pentru coronavirus. Anunțul intempestiv al ministrului l-a deranjat pe premierul Orban și s-a soldat în final cu demisia șefului de la Sănătate.


Citește și:25912 afisari


Victor Costache
robyzs [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 10:51
+26/30
Victor Costache a facut multe greseli, a favorizat spitalele private, a facut o sedinta cu ziaristii sa anunte ca el si tot PNL-ul intra in izolare, a aruncat zvonuri ca doar Capitala va fi testata impotriva Covid19, anunta la TV ca Spitalele sunt pregatite desi stia ca unele nu au nici sapun la baie iar medicii nu au echipament de protectie.

Urmatorul care trebuie sa-si dea demisia este Adrian Streinu-Cercel care anunta ca Covid19 nu este periculos si nu va ajunge in Romania, ca spirtul nu omoara virusul si alte aberatii aruncate la Antena 3.
mda
SoulSearcher [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 10:47
+20/34
iti dai seama cum era daca era DANCILA premier ? si tanti aia spagutza la ministerul sanatatii ??

pfiii, iesea tanti veorica si ne zicea ca la noi nu e pandemie si ca liviu e nevinovat la rahova :DDDD
inca 37 de comentarii comenteaza
Cookie Settings