Adevărata imagine a spitalelor din România în pandemia de coronavirus: Medici cu saci de gunoi în picioare, pe post de echipament de protecție - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020

Adevărata imagine a spitalelor din România în pandemia de coronavirus: Medici cu saci de gunoi în picioare, pe post de echipament de protecție

de Alina Neagu Miercuri, 25 martie 2020, 23:06
- a A+
Imagine
Halat de unica folosință de vizitator, saci de gunoi în picioare, prinși cu leucoplast, viziera proprietate personală a unei colege, mască chirurgicală non-FFP2 - este echipamentul de protecție folosit în aceste zile de Sorin Alexandru, medic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Craiova.
"Asa ne-a echipat Ministerul Sănătății sa vedem un posibil bolnav de COVID-19. Noaptea 24 spre 25 martie. Se pare ca secția UPU face eforturi sa ne asigure un echipament decent. Sa vedem câte echipamente ne va trimite Guvernul Izolatilor la Domiciliu. Și când! Să nu fim pozitivi până atunci", declară medicul Sorin Alexandru.


49547 de afisariTitlu prea PC
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 2:19
+18/22
Un titlu cu acuratete maxima era "Adevărata mostenire din domeniul sanatatii lasata de toate partidele si toti politicienii avuti de România în ultimii 30 de ani".

Apoi un titlu asemanator si la educatie. Ca din lipsa educatiei, a logicii si a ratiunii avem atatia "rebeli" care stiu mai bine fiind instruiti de FB, TV si vecini.

Iar pe locul 3 putem vorbi de ce restul care nu-s rebeli nu asculta de autoritati si nu respecta legea: institutiile nu mai prezinta incredere. Minciuna si incompetenta din 30 de ani isi spun cuvantul.

Iar ultima pe lista (nefiind o ordine prioritara, ci de frustrari) este chiar instruirea angajatilor din Educatie si Sanatate. Rezultatul nepotismului, pupincurismului, coruptiei si superficialismului.

Aceste 4 puncte creeaza un mediu propice pentru molime. Da, putem sa spunem ca West Nile sau Zika sau H1N1 sau altele nu au avut un numar mare de decese in Romania. Dar au existat. Ca fapt divers mai avem pesta porcina, gripa aviara si tot asa. Aici s-a vazut cat de pregatite erau autoritatile.

Pe scurt... e cineva surprins?! Sau o sa avem acelasi show cum au parintii cand cade tavanul prin scoli, intarzie manualele sau profesorii "testati recent psihologic" traumatizeaza copii fie psihic, fie fizic fara sa inteleaga de unde apare problema pentru ca aparent problema e de ieri pe azi, nu de 30 de ani... ?

Dar despre ce vorbim. Medicii invinuiesc alesii ca ii trimit la moarte fara echipament si instruire. Se plang ca sefii de spital sunt numiti politic, isi baga salarii, fura si sunt incompetenti. Dar la alegeri cu cine credeti ca vor vota?????? Cu vreun partid nou? Nici nu zic USR. Poate fi DEMOS candidat. Credeti ca va primi vreun vot, chit ca e de stanga? Sa fim seriosi. Candidatii USL/PCR2 vor fi singurii candidati care vor primi voturi.
imi place ce casca are
gigiduru_ [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 23:29
+17/21
Jandarmii nostri sunt echipati mai bine.
In plus au scut si .. pulan.
inca 70 de comentarii comenteaza