Cum te protejezi de hackeri când lucrezi pe calculator de acasă. Liviu Arsene de la Bitdefender în dialog #deladistanță, duminică, 29 martie, ora 12 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1525miercuri 28 oct 2020

Cum te protejezi de hackeri când lucrezi pe calculator de acasă. Liviu Arsene de la Bitdefender în dialog #deladistanță, duminică, 29 martie, ora 12

de Răzvan Băltărețu Miercuri, 25 martie 2020, 18:02
- a A+
Imagine
Liviu Arsene, senior cybersecurity analyst la Bitdefender, va explica duminică, 29 martie, de la ora 12, într-un dialog #deladistanță, ce trebuie să facem ca să lucrăm în siguranță pe calculator, de acasă, în timpul carantinei din cauza pandemiei de coronavirus.


Dacă până acum de securitatea noastră cibernetică avea grijă compania la care lucrăm, acum paradigma s-a schimbat. Trebuie să muncim de acasă și trebuie să avem singuri grijă de datele noastre.

Interviul cu Liviu Arsene de la Bitdefender va fi înregistrat mâine, 26 martie, și va fi difuzat duminică, 29 martie, la ora 12.

Puteți adresa întrebări invitatului nostru, în scris, până mâine, 26 martie, la ora 15. Pentru întrebări, folosiți formularul de comentarii de la finalul articolului.

Puteți urmări interviul duminică, 29 martie, ora 12 pe Hotnews.ro, StartupCafe.ro și pe canalul de Youtube al StartupCafe.ro

Nota redacției:

Comentariile nu sunt aprobate automat. Vă rugăm să adresați întrebări legate de tema întâlnirii online.

Vom accepta doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.


3638 de afisariBisnitarii astia
ids [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 7:44
+4/6
“Au profitat” atat de tare de situatie ca au dat antivirusul gratuit la toate spitalele din toata lumea. D-aia nu-ti mai vine sa mai faci nimic; imediat sar niste destepti sa arunce cu noroi.
Daca nu crezi in utilitatea antivirusilor si educarea utilizatorilor treaba ta, e o tara libera, da’ macar nu jigni pe altii.
Mda
Anges [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 0:13
+3/7
Dupa tine nici vaccinul nu e bun ca profita farma.
inca 6 comentarii comenteaza